Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2012 - Anul XVII, nr. 96 (5001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tablan critică modul în care actuala conducere a Primăriei Siret a tratat Spitalul Orăşenesc

Joi, 26 Aprilie 2012 (16:45:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L la funcţia de primar al oraşului Siret, democrat-liberalul Vasile Tablan, critică actuala conducere PNL a primăriei pentru faptul că a instituit ”taxa pe iluminat public” şi pentru modul în care a tratat Spitalul Orăşenesc, în dezacord total cu Spitalul de Psihiatrie Cronici.

Vasile Tablan a declarat: „Conducerea primăriei se laudă cu un spital la care au fost atraşi foarte mulţi bani, adică Spitalul de Psihiatrie Cronici, dar nu am auzit acelaşi lucru despre Spitalul Orăşenesc, unde sunt trataţi sau spitalizaţi siretenii. Se vorbeşte de ambulatoriu, care de fapt nu reprezintă un spital, ci până la urmă are statut de policlinică, locul unde se fac investigaţii, după care pacientul este trimis la clinici de specialitate. Cred că siretenii meritau mai multă atenţie din partea conducerii primăriei. Acum, în prag de alegeri, şi-a adus aminte cineva că mai există şi spital orăşenesc la Siret. Iar dacă domnul primar s-a ocupat personal de aducerea acestor fonduri de la Guvernul PD-L, putea să facă acelaşi lucru şi pentru spitalul orăşenesc. În acest context consider că tot cetăţenii ar putea judeca mai bine aceste măsuri întreprinse de actuala conducere a primăriei”.

Candidatul PD-L la Primăria Siret este de părere că la nivelul acestei instituţii trebuie refăcute relaţiile cu conducerea Consiliului Judeţean, cea care poate sprijini financiar şi tehnic programele locale.

„Afirm acest lucru întrucât Consiliul Judeţean Suceava a fost şi va rămâne partenerul nostru la nivel judeţean în promovarea unor programe interjudeţene şi care poate sprijini eforturile comunităţii locale în atingerea obiectivelor propuse. Şi aici aşface o paranteză pentru a transmite siretenilor că acel program <Utilităţi şi mediu la standarde europene> a fost iniţiat de Consiliul Judeţean Suceava, garantul acelui împrumut a fost Guvernul României, iar parteneri la program au fost toate oraşele judeţului şi câteva municipii. Consider că această problemă atât de mediatizată la Siret se putea rezolva printr-o mai bună gestionare a relaţiilor conducerii primăriei cu conducerea Consiliului Judeţean şi personal cu domnul preşedinte Gheorghe Flutur”, a mai spus Vasile Tablan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tablan critică modul în care actuala conducere a Primăriei Siret a tratat Spitalul Orăşenesc.
 Vizualizări articol: 948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tablan critică modul în care actuala conducere a Primăriei Siret a tratat Spitalul Orăşenesc3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo domnule tablan trimis de
(27 apr 2012, 00:14:17
Ma bucur ca v-ati adus aminte de spitalul; orasenesc.. dumneavoastra ce-ati facut pentru el in nenumaratele mandate? nimic...doar vorbe si promisiuni...mi-e greata.. pot sa spun ca mi-e greata monitorule?
2.   Tine-o tot asa, domn Tablan trimis de
(27 apr 2012, 09:12:30
Un pupic în partea dorsală a domnului Flutur și o mârăitură la adresa celor de la Siret, o limbuță catifelată la ultimul partid la care te-ai aciuat și o lătrătură la adresa contracandidatului. Atâta te poartă capul! Dar în perioada ta câte fabrici s-au închis și ce combinații s-au făcut!!! Una dintre ele, aia cu suedezu ...
Da! Da! Sprijin de la C.J. ... Tot sprijin, de undeva, de la cineva... Că singur, cu mintea ta, nimic! Munca ta nu s-a văzut fără sprijinul cuiva nicăieri! Ca și simpatia localnicilor pentru tine și partidul pe la care te guduri...sublimă, dar lipsește cu desăvărșire! Poate ceri sprijin și de la ...Mama Omida!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei