Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur vrea ordine în circulaţia cu transporturi agabaritice

Joi, 7 Iulie 2011 (16:21:33)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că a solicitat instituţiilor statului să facă ordine în circulaţia cu transporturi agabaritice. Flutur a declarat că împreună cu prefectul judeţului, Sorin Popescu, a avut o întâlnire cu proprietarii drumurilor naţionale şi judeţene şi cu şefii mai multor instituţii cu atribuţii în controlul maşinilor de mare tonaj, pentru stabilirea unor măsuri concrete de identificare a camioanelor care circulă pe drumurile judeţene şi care depăşesc greutatea maximă admisă pe osie.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că nerespectarea prevederilor legale cu privire la încărcătura maximă admisă pe osie este unul dintre motivele care duc la degradarea drumurilor judeţene şi naţionale.

„În ultima perioadă constatăm o intensificare a transporturilor agabaritice, dar şi nerespectarea normelor care prevăd o anumită greutate pe osie pentru transporturile grele în judeţul Suceava. Ne îngrijorează pentru că aceste maşini de mare tonaj pun în pericol calitatea drumurilor. Oricâţi bani ai aduce în judeţ pentru modernizarea drumurilor naţionale, judeţene sau comunale, dacă nu se respectă aceste reguli ne trezim cu surprize”, a spus Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea ordine în circulaţia cu transporturi agabaritice.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur vrea ordine în circulaţia cu transporturi agabaritice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezastru intre sf.ilie si frumoasa trimis de
( 7 iul 2011, 21:20:40
care pirati d-le flutur? cred ca sunteti eronat sfatuit. nu e vorba de nici un pirat. e vorba tocmai de camioanele marilor firme de transport materiale balastiere.
saracii astia mici cu cate o masina abia daca supravietuiesc si nu prea mai risca sa puna cate 30 de tone incarcatura ca sa fie pasibili de 2-3 sute de milioane amenda. in schimb cei pe care ii numiti dvs. ''pirati'' au camioane din alea lungi si pun incarcatura de la 30 de tone in sus. zilnic ii puteti vedea circuland si pe traseul sf.ilie-moara-frumoasa-liteni. nr. de inmatriculare sunt aproape toate cu literele VRN . pe acestia cine ii controleaza? drumul de beton care trece prin sf.ilie-moara-frumoasa-berchis e reparat destul de des si pocneste betonul in urma vitezomanilor cu VRN. oare cata incarcatura si cu ce viteza merg acele masini ca dardaie peretii casei? casa care este la peste 30 de metri de drumul de beton. n-am vazut nici un radar intre sf.ilie si frumoasa si va asigur ca se circula frecvent cu viteze de peste 140 km/ora pe acea portiune pana la intrarea in curbele de la frumoasa.si mai ales noaptea e catastrofa. militia ce face? ca de investit bani in mcv-uri cu radare noi s-au investit la greu.
concluzionand, ''piratii'' sunt chiar sub nasul autoritatilor, ii doare-n palarie de autoritati si se cunosc foarte bine. e relativ greu sa te atingi de ei pt ca le ''atingi'' astfel stapanul.
si daca tot mai deschidem cate un subiect, sa vorbim la modul serios, constructiv si nu doar ca sa ne aflam in treaba.
2.   * trimis de
( 8 iul 2011, 07:40:13
Avem articol , avem poză .. suntem gata
Fabrica de vrăjeli toacă ... doar toacă
Heil, Flüthnerică ! săraca , neajutata
Prin conferinţe de presă salvezi Suceava

Băsiştii-s aroganţi şi obstructivi ( din păcate )
Şi tot din păcate e totul la picioarele lor
Folosesc cuvinte frumos brodate
Dar fapte ... citiţi ,, lista Fluturilor ’’

Au distrus calea ferată .. în numele Reformei
Îşi cară pădurile .. pe şosea , dar ... ghici
Cine credeţi că-i vinovat , la urma urmei ?!
Aţi ghicit ! NOI ... el e marele bucovinean Licurici

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei