Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nedumerire

Mîrza îl întreabă pe Băsescu de când sunt ilegale solicitările parlamentarilor de alocare a fondurilor pentru localităţi

Joi, 23 Septembrie 2010 (14:26:54)

Senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza i-a adresat, joi, public o întrebare preşedintelui României, Traian Băsescu, referitoare la o declaraţie a acestuia, că grupurile parlamentare ale PSD şi PDL ar fi negociat ieşirea din sală a deputaţilor social-democraţi contra unor sume care să fie alocate localităţilor cu primari PSD. “Dacă a fost o astfel de discuţie, de înţelegere, de ce ar fi obscură dacă se referea la repartizarea unor bani pentru localităţi? În ţara asta pot primi bani guvernamentali numai comunităţile care au primari PDL? Nu s-a dat nici un leu şi nu s-a solicitat nici un leu pentru parlamentari, dacă au fost discuţii au fost pentru primării, pentru localităţi”, a declarat, în conferinţă de presă, Gavril Mîrza.
Senatorul s-a referit şi la o altă declaraţie a preşedintelui Băsescu, aceea că preşedintele PSD Victor Ponta i-ar fi solicitat sprijin pentru câştigarea Primăriei Bucureşti, Mîrza întrebându-se despre ce sprijin ar fi putut fi vorba, în condiţiile în care Băsescu nu l-a putut ajuta nici pe candidatul PDL, Victor Blaga, să câştige primăria.
“Suntem surprinşi de ieşirile preşedintelui Traian Băsescu, care vine cu mesaje atât de nesemnificative, comparativ cu funcţia pe care o deţine”, a spus Gavril Mîrza.
Mîrza i-a reproşat preşedintelui României că susţine în continuare “un guvern incapabil, format din tăietori de iarbă, de lemne, de pensii, salarii şi sporuri şi în curând şi de indemnizaţii pentru mame” şi că nu-şi exercită rolul de mediator între instituţiile statului susţinând public frauda din Parlament, de la votul la legea pensiilor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl întreabă pe Băsescu de când sunt ilegale solicitările parlamentarilor de alocare a fondurilor pentru localităţi.
 Vizualizări articol: 470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mîrza îl întreabă pe Băsescu de când sunt ilegale solicitările parlamentarilor de alocare a fondurilor pentru localităţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei