Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tabără de creaţie şi sport

„Zona Verde”, Festival Naţional de Artă şi Sporturi Urbane, ediţia a doua

Marţi, 24 August 2010 (13:56:02)

Piaţeta de la intrarea principală din Iulius Mall Suceava se va transforma sâmbătă, 28 august, de la ora 10:00, într-o veritabilă tabără de creaţie şi sport, pentru că acolo se va desfăşura Festivalul Naţional de Artă şi Sporturi Urbane „Zona Verde”. Gândit ca o sărbătoare avangardistă a sportului, culturii şi artei urbane, Festivalul „Zona Verde” cuprinde cinci secţiuni de concurs: schiţe, graffiti, skate, role şi bike. Cei care vor impresiona cel mai mult audienţa vor fi recompensaţi cu premii consistente. Evenimentul se va încheia în aceeaşi notă de originalitate, cu concerte de hip-hop şi rock, la care vor fi prezente, de la ora 20:00, trupele „Hannibal”, „Ceilalţi”, „Beta Rock”, „Toy Machines” şi „Drumskill Crew”.
Festivalul „Zona Verde” este organizat de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Clubul Sportiv „Nord Arena”, Drumskill Crew şi Orasulsuceava.ro. 
Festivalul se desfăşoară sâmbătă, după următorul program: la ora 10:00 – înscrierea tinerilor pasionaţi de artă sau sporturi urbane, 10:30-11:30 - concurs de schiţe, 12:00 – 19:00 - concurs graffiti, 12:30-14:20 - concurs skate, 14:30-16:20 - concurs role, 16:30-18:30 - concurs bike, 19:30-20:00 – premiere, 20:00 – concert Hannibal, Ceilalţi, Beta Rock, Toy Machines şi Drumskill Crew.
Susţinător al manifestării prin artă şi al mişcării în aer liber, Iulius Mall Suceava a demonstrat că se implică în viaţa comunităţii şi îi încurajează pe tinerii talentaţi să se exprime prin desen şi să îşi demonstreze îndemânarea. „Graffiti – artă sau vandalism?” este întrebarea la care vor răspunde participanţii din toată ţară, la cea de-a doua ediţie a Festivalului Naţional de Artă şi Sporturi Urbane „Zona Verde”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Zona Verde”, Festival Naţional de Artă şi Sporturi Urbane, ediţia a doua.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Zona Verde”, Festival Naţional de Artă şi Sporturi Urbane, ediţia a doua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei