Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Flutur i-a cerut şefului Poliţiei Suceava să prezinte măsurile pentru combaterea traficului cu ţigări

Marţi, 24 August 2010 (17:29:54)

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, i-a solicitat şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, comisarul şef Nicuşor Todiruţ, ca la următoarea şedinţă a deliberativului să prezinte măsurile luate pentru combaterea infracţionalităţii. Flutur a făcut referire în special la măsurile luate de poliţişti pentru combaterea traficului de ţigări. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava i-a mai cerut şefului Poliţiei Suceava să prezinte un raport amplu în care să fie prezentate şi măsurile luate în vederea verificării circulaţiei materialului lemnos. „Vrem să vedem ce acţiuni au fost întreprinse pentru verificarea gabaritului maşinilor care transportă material lemnos, dar şi pentru verificarea documentelor de provenienţă a lemnului”, a spus Flutur. El a mai adăugat că în raportul Poliţiei ar trebui să fie incluse rezultatele efectuate la balastierele din judeţ, precum şi măsurile luate pentru diminuarea numărului de accidente rutiere. Gheorghe Flutur s-a arătat nemulţumit că pe drumurile naţionale din judeţ circulă în continuare un număr foarte mare de căruţe. „Am vorbit de nenumărate ori despre necesitatea amenajării unor drumuri pentru căruţe şi nu s-a făcut nimic. Şi am ajuns să fim judeţul care este recunoscut pentru numărul mare de căruţe de pe drumuri. Pe de altă parte, aveţi dosare în cercetare pentru neregulile de la balastiere. Vrem să vedem dacă a păţit ceva cineva”, a spus preşedintele CJ Suceava. 
Prezent la şedinţa Consiliului Judeţean de marţi, comisarul şef Nicuşor Todiruţ a declarat că raportul solicitat va fi gata până la următoarea întâlnire a consilierilor judeţeni. Todiruţ a mai explicat că, după inundaţiile din iunie – iulie 2010, poliţiştii suceveni au verificat acumulările de apă din judeţul Suceava, fiind întocmite peste 10 dosare penale pentru încălcarea legislaţiei. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur i-a cerut şefului Poliţiei Suceava să prezinte măsurile pentru combaterea traficului cu ţigări.
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur i-a cerut şefului Poliţiei Suceava să prezinte măsurile pentru combaterea traficului cu ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei