Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 aug 2010 - Anul XV, nr. 198 (4489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încercare grea

80% din candidatele de la Jandarmeria Fălticeni au picat testele fizice

Marţi, 24 August 2010 (17:28:18)

Aproape 80% dintre tinerele care şi-au depus dosare de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi-au luat deja adio de la uniformă, picând, în marea lor majoritate, probele sportive la care au fost supuse. 
Luni dimineaţă, de la ora 7.00, cele 146 de concurente înscrise au trebuit să treacă de examinarea medicală, desfăşurată la sediul şcolii şi de examenul de aptitudini fizice, ce a avut loc pe Stadionul municipal „Nada Florilor” din municipiul Fălticeni. Dacă examinarea medicală a dus la eliminarea din concurs a doar două candidate (ele mai trecuseră de o vizită medicală prealabilă), probele fizice s-au dovedit o nucă extrem de tare. 
„Din cele 146 de candidate înscrise doar 30 au promovat probele fizice. Cele mai multe candidate au întâmpinat greutăţi la proba de viteză, unde au fost 68 nepromovate şi la cea de rezistenţă, unde au picat 30. Situaţia este similară celei întâlnite anul trecut, când doar 17 fete din 95 au trecut cu bine de probele eliminatorii”, a radiografiat situaţia locotenentul Irina Ipate, ofiţer de relaţii publice în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni. 
În privinţa băieţilor, aceştia trec în aceste zile prin focul probelor fizice.  
După finalizarea probelor eliminatorii, candidaţii promovaţi vor participa marţi, 31 august, la proba de verificare a cunoştinţelor, pe baza notelor obţinute cei mai buni urmând a fi declaraţi admişi.  
Din cei aproximativ 1500 de candidaţi din toată ţara care au avut constituite dosare de concurs pentru unitatea de învăţământ din Fălticeni s-au înscris efectiv la probe 1349 de persoane (146 fete şi 1203 băieţi) care se luptă pentru cele doar 150 de locuri disponibile în acest an de învăţământ.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 80% din candidatele de la Jandarmeria Fălticeni au picat testele fizice.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
80% din candidatele de la Jandarmeria Fălticeni au picat testele fizice5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei