Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2010 - Anul XV, nr. 118 (4409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou acasă

Nechifor deschide uşile PSD pentru cei plecaţi din partid şi încă neînregimentaţi la alţii

Duminică, 23 Mai 2010 (13:33:26)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că partidul „îi aşteaptă acasă” pe cei care de-a lungul timpului s-au îndepărtat sau au demisionat din PSD, cu condiţia să nu se fi înscris la alte formaţiuni politice. „PSD trebuie să devină un partid deschis pentru toţi cei care sunt de stânga, pentru toţi cei care au convingeri social-democrate. Toţi cei are au plecat de la noi şi nu s-au înscris în alt partid sunt aşteptaţi acasă, în PSD”, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, Cătălin Nechifor. Mesajul pe care liderul PSD Suceava l-a transmis către membrii şi simpatizanţii PSD este un apel la unitate în această perioadă dificilă din punct de vedere economic şi social, pentru a constitui o alternativă „la puterea de dreapta”, la guvernarea democrat-liberală. Nechifor a mai spus că a constatat cu bucurie că un număr din ce în ce mai mare de oameni vin să se înscrie în PSD, transformându-se astfel din simpatizanţi ai social-democraţilor în militanţi de partid. Pentru el, acesta este un semnal că populaţia începe să vadă în PSD o alternativă viabilă la actuala putere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor deschide uşile PSD pentru cei plecaţi din partid şi încă neînregimentaţi la alţii.
 Vizualizări articol: 639 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nechifor deschide uşile PSD pentru cei plecaţi din partid şi încă neînregimentaţi la alţii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E-n regula, dar... trimis de
(23 mai 2010, 17:07:34
Ca sa revina cei plecati, dar cu convingeri de stanga, trebuie in primul rand ca organizatiile sa fie curatate de cei ce-au tinut in loc sau au discreditat ideea de adeziune doctrinara la miscarea de stanga. PSD - inclusiv organizatia din acest judet - s-a umplut de fripturisti, de oameni fara niciun alt crez decat cel al obtinerii unui profit cat mai mare din apartenenta la acest partid si care-au tradat imediat ce li s-a ivit ocazia. Culmea e ca acesti indivizi, desi tradasera, aveau inca influenta in partid. In acest partid s-a generalizat principiul luptei pentru interesul propriu, iar lupta pentru functii era numai din acest motiv. Deasemenea, acest partid nu poate scapa de eticheta de neocomunisti atat timp cat in toate structurile e plin de fosti activisti platiti ai PCR, ba unii chiar si de pe timpul colectivizarii fortate, in timp ce tinerii acced enorm de greu si numai daca au agrementul fostilor. Daca nu, li se pune capac la orice initiativa a lor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei