Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mai 2010 - Anul XV, nr. 102 (4393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Nechifor transferat prin sms-uri de la PSD la UNPR

Marţi, 4 Mai 2010 (14:00:45)

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a fost marţi ţinta unui atac lansat prin mesaje (sms-uri) pe telefoanele mobile. Mai mulţi membri PSD dar şi reprezentanţi ai presei au primit sms-uri care-l dădeau pe Nechifor plecat de la PSD în tabăra noului partid constituit în jurul independenţilor din Parlament şi anume UNPR (Uniunea Naţională pentru Progresul României). „Nechifor a bătut palma cu independenţii. Dacă nu va câştiga şefia PSD- şi se pare că aşa va fi, va prelua conducerea interimară a independenţilor la Suceava”, este mesajul recepţionat marţi pe telefoanele mobile. Cătălin Nechifor a declarat că „sms-ul otrăvit” i-a provocat „o mare mâhnire” precizând că mesajul a fost trimis cu scopul de a-l denigra, în condiţiile în care s-a înscris în cursa pentru şefia Organizaţiei Judeţene a PSD la alegerile programate pentru data de 15 mai. Nechifor şi-a reafirmat hotărârea de a candida „pentru
 că nimeni şi nimic nu mă poate opri”. „Cred în şansa PSD şi vreau să construim echipa care să ne aducă în situaţia de a fi din nou primii. Am acum alte preocupări, mă gândesc mai degrabă la ceea ce va trebui sa facem împreună după alegerile din 15 mai şi nu mă interesează cine a trimis acel sms otrăvit, poate fi cineva din partid, dar în acelaşi timp poate fi cineva de la PD-L, pentru că lui Gheorghe Flutur nu îi este indiferentă starea din PSD şi modul în care noi ne propunem să redevenim din nou primii în judeţ. Am declarat că nu voi candida decât la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD, este o hotărâre definitivă şi irevocabilă pentru că mi se pare incorect să spun altui coleg să se dea la o parte, în condiţiile în care competiţia interna va fi câştigată de altcineva”, a declarat deputatul PSD de Suceava. 
El a spus că nu va pleca din PSD pentru că are o datorie faţă de acest partid şi de cei care l-au susţinut să ajungă deputat. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor transferat prin sms-uri de la PSD la UNPR.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nechifor transferat prin sms-uri de la PSD la UNPR3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei