Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 apr 2010 - Anul XV, nr. 97 (4388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îngrijorare

Onofrei declară că „fiscalizarea leuşteanului în piaţă” nu relansează agricultura

Miercuri, 28 Aprilie 2010 (14:17:08)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, s-a arătat îngrijorat de faptul că în agricultură, domeniu asumat de PD-L ca prioritate naţională, lucrurile par să meargă încet sau deloc. „Ieşirea din criză şi relansarea agriculturii româneşti nu trebuie să se bazeze pe fiscalizarea pătrunjelului şi a leuşteanului pe care ţaţa Floarea îl vinde în piaţă”, a declarat Onofrei făcând referire la propunerea privind fiscalizarea vânzării pătrunjelului la tarabă. El a arătat că se poate vorbi de fiscalizarea agriculturii la producătorii agricoli, dar nu la cei care fac agricultură de subzistenţă. „Cei care vând la tarabă fac un fel de troc, leuştean contra făină sau pătrunjel contra zahăr”, a precizat senatorul democrat- liberal. Senatorul PD-L de Suceava crede că este necesar să fie făcută ordine între intermediarii nefiscalizaţi şi ilegali din pieţele agroalimentare care au pus monopol pe pieţe şi care fac doar evaziune fiscală. 
Onofrei a amintit că atât preşedintele Traian Băsescu cât şi PD-L au prezentat în programele din campaniile electorale soluţii pentru relansarea agriculturii considerând că acestea trebuie puse acum în practică. El a mai declarat că agricultura României are alocări din fonduri europene zece miliarde de euro în acest exerciţiu bugetar pentru dezvoltare, iar până acum, cu bani europeni, se puteau înfiinţa foarte multe ferme noi care produceau pentru piaţă şi alimentau şi bugetul. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei declară că „fiscalizarea leuşteanului în piaţă” nu relansează agricultura.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei declară că „fiscalizarea leuşteanului în piaţă” nu relansează agricultura0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei