Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Onofrei: „Victima şi călăul vor să serbeze 20 de ani de la Revoluţie”

Marţi, 1 Decembrie 2009 (14:10:30)

Pactul dintre PNL, PNŢCD, PSD şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis pentru susţinerea lui Mircea Geoană la Preşedinţia României, stabilit, marţi, la Timişoara este condamnat de senatorul PD-L de Suceava, Orest Onofrei şi considerat „aproape o blasfemie”. „Este aproape o blasfemie ca, la 20 de ani de la Revoluţie, PNŢCD şi PNL să facă pact cu PSD. Victima şi călăul vor să serbeze împreună 20 de ani de la Revoluţie anulând punctul 8 din Proclamaţia de la Timişoara”, a declarat Onofrei reamintind că punctul 8 din acest document redactat în data de 12 martie 1990 în urma manifestaţiei populare din Piaţa Operei din Timişoara cerea ca nici un fost membru al nomenclaturii Partidului Comunist Român sau al Securităţii să nu aibă dreptul de a lucra în funcţii publice pe o perioadă de 10 ani sau trei legislaturi consecutive, punând accent mai ales pe funcţia de preşedinte.
Senatorul PD-L a arătat că această coalizare a forţelor politice împotriva lui Traian Băsescu este „una aparentă” şi că nu este ceva nou, ci o constantă a ultimilor 4 ani. „Viaţa a dovedit că nu are importanţă dacă forţele politice se unesc, decizia este la electorat. Aşa cum în 2007 erau la un loc în Parlament toţi cei care sunt şi acum, chiar în procent mai mare, votul a dovedit că Băsescu a câştigat încrederea populaţiei şi că nu are impact că este în conflict cu politicienii, care de cele mai multe ori au diverse interese. Ceea ce e nou şi grav este că PNL face eforturi disperate ca 20 de ani de la Revoluţie să-i sărbătorim cu Iliescu şi PSD şi cred că este cea mai mare gafă la care politicienii din PNL participă”, a declarat Orest Onofrei. Liderul PD-L şi-a exprimat convingerea că asocierea cu PSD reprezintă un motiv extrem de puternic pentru ca electoratul PNL să voteze în data de 6 decembrie cu Traian Băsescu acordându-i astfel încă un mandat de 5 ani la Cotroceni.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Victima şi călăul vor să serbeze 20 de ani de la Revoluţie”.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Onofrei: „Victima şi călăul vor să serbeze 20 de ani de la Revoluţie”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
( 2 dec 2009, 00:53:02
Cum Dumnezeu, Pactul incheiat la Timisoara este o blasfemie, dar a fost "in numele interesului national" sau a fost "visul ce si l-a vazut cu ochii" Creatorul acestui Pact cand a fost incheiat, prin implicarea totala a lui Traian Basescu, cu PD-L?

PD-L nu era deja foarte anticomunist dupa Marea Condamnare a Comunismului de catre Traian Basescu (ce mai plangeau si plang de-atunci intr-una, acesti condamnati!), iar PSD-ul nu era tot ala ca si cel de-acum, ce-a facut intre timp, a adus comunisti din Coreea de Nord si i-a plantat in Kissellef? Propaganda, propaganda, dar nici chiar asa, sa vreti sa-mbatati oamenii cu apa rece!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei