Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 dec 2009 - Anul XIV, nr. 282 (4268)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

PSD infirmă zvonurile lansate de PD-L, cum că bazarul va fi închis dacă Geoană câştigă alegerile

Marţi, 1 Decembrie 2009 (14:57:07)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora bazarul va fi închis în cazul în care PSD şi PNL ajung la guvernare prin victoria lui Mircea Geoană în alegerile prezidenţiale. Iordache afirmă că zvonurile care circulă prin bazar de câteva zile au fost lansate de PD-L catalogând atitudinea democrat- liberalilor drept „parşivă şi iresponsabilă”. El crede că PD-L-iştii fac acest lucru „pentru că simt că le fuge pământul de sub picioare” apreciind că această atitudine arată disperarea lor. „Îi asigur pe suceveni că nu s-a discutat niciodată la PSD despre acest lucru, ba dimpotrivă, am fost primii care am avut iniţiativa scoaterii taxei de intrare în bazar, iniţiativă care mi-a aparţinut încă de acum trei ani. Mărturie stă stenograma şedinţei de Consiliu Local, în care am cerut eliminarea taxei pentru a facilita accesul cumpărătorilor în bazar şi pentru a creşte cifra de afaceri a bazariştilor. Mai mult, am fost de acord cu modernizarea bazarului, dar într-o formă economicoasă, prin cheltuirea în mod transparent a banului public, prin licitaţii corecte şi netrucate. PSD consideră că ieşirea din criză se poate face numai prin crearea de locuri de muncă, prin eliminarea taxei forfetare în vederea creării de plus valoare. E o minciună marca PD-L ceea ce se vehiculează acum prin Bazarul Suceava. PSD este alături de oamenii care muncesc aici şi care îşi câştigă cu greu o bucată de pâine. Şi vom fi în continuare alături de ei”, a spus Iordache. El le-a cerut liderilor PD-L atitudine responsabilă faţă de suceveni amintindu-le că urmează viaţă şi după data de 6 decembrie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD infirmă zvonurile lansate de PD-L, cum că bazarul va fi închis dacă Geoană câştigă alegerile.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PSD infirmă zvonurile lansate de PD-L, cum că bazarul va fi închis dacă Geoană câştigă alegerile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei