Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 sep 2009 - Anul XIV, nr. 218 (4204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD-iştii continuă jocul anti-Flutur în Consiliul Judeţean

Joi, 17 Septembrie 2009 (14:36:31)

Social democraţii suceveni continuă să lovească la temelia coaliţiei. Astăzi s-a consumat un nou episod din această serie, când consilierii judeţeni ai PSD nu au vrut să voteze un proiect de hotărâre promovat de preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.
Este vorba de proiecţia de buget pe anul 2010 cerută imperativ de Ministerul de Finanţe în vederea fundamentării legii bugetului pe anul viitor.
Aleşii social democraţi s-au abţinut la vot, motivând faptul că au primit materialele înaintea şedinţei şi nu au mai avut timp să le aprofundeze şi să-şi formuleze un punct de vedere pertinent. În plus, ei au reclamat „neconcordanţe flagrante” la repartizarea sumelor pe localităţi. PSD-iştii nu au ţinut însă cont de faptul că un articol al hotărârii cu pricina spune clar că sumele alocate pentru echilibrarea bugetelor locale sunt estimative, urmând a fi reevaluate după promulgarea Legii bugetului de stat pe 2010.
Proiectul a trecut cu voturile consilierilor PD-L şi PNL, dar comportamentul celor de la PSD nu a rămas netaxat de şefului administraţiei judeţene.
„Aţi văzut un PSD din nou în opoziţie la toate proiectele importante pe care Consiliul Judeţean Suceava le are. Sigur că vin cu fel de fel de găselniţe, că li s-a dat prea târziu proiectul de buget. Şi noi am primit foarte din scurt de la Ministerul de Finanţe această solicitare. Am cerut primarilor datele de buget, însă unii dintre ei le-au trimis, dar alţii nu le-au trimis şi a trebuit să scoatem cu forcepsul de la unii propunerea de proiect de buget pentru 2010. Astăzi era termenul limită şi trebuia să trimitem la minister această propunere”, a explicat Flutur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii continuă jocul anti-Flutur în Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD-iştii continuă jocul anti-Flutur în Consiliul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei