Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2009 - Anul XIV, nr. 75 (4061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajutoare de câte 3000 de lei pentru 86 de bazarişti

Miercuri, 1 Aprilie 2009 (16:01:18)

Proprietarii chioşcurilor din Bazar arse în urma incendiului izbucnit în seara zilei de 13 ianuarie 2009 vor primi ajutoare băneşti din partea municipalităţii sucevene, precum şi scutiri de la plata chiriei pe o perioadă de trei luni.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că va veni cu un proiect de acordare a câte 3000 de lei pentru proprietarii a 86 de chioşcuri distruse de flăcări, în şedinţa de Consiliu Local din 29 aprilie.
“Până acum nu au putut fi acordate aceste ajutoare, pentru că nu era aprobat bugetul local. Avem şi situaţia de la pompieri, referitor la pagubele produse, iar în baza acesteia putem acorda ajutoare de câte 30 de milioane lei vechi pentru fiecare chioşc distrus de incendiu. Ştiu că iniţial am zis de 50 de milioane lei vechi, dar pentru că trebuie să le acordăm şi o serie de scutiri de la plata chiriilor, a fost redusă suma propusă ca ajutor”, a explicat Ion Lungu.
Bazariştii afectaţi de incendiu vor fi scutiţi de la plata chiriei pe lunile ianuarie, februarie şi martie, în care nu au avut cum funcţiona.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajutoare de câte 3000 de lei pentru 86 de bazarişti.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ajutoare de câte 3000 de lei pentru 86 de bazarişti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai ai mult ? trimis de
( 1 apr 2009, 19:21:48
ba lungule chiar suntem bataia ta de joc ? pen ce sa platesc pt bazaristi? dingreseala voastra ,a celor de la primarie, s-au dat autorizatii de-a-n p.u.l.ea si eu sa platesc? ca sa dai autorizatiile ai inghesuit 3 intr-unu, n-ai avut unde sa pui hidrantii, si au luat foc ! iar 3 mil euroi? pt reparatii? baaa ma lasi! suntem cei mai intepati din toata tara ! nu se mai intimpla nici intr-un judet! sa-ti fie rusine

!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei