Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2008 - Anul XIII, nr. 219 (3900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ameninţare

Flutur: „Cine se leagă de PDL va primi ripostă fermă”

Miercuri, 17 Septembrie 2008 (15:58:18)
Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, nu este dispus să accepte nici un atac la adresa partidului său. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că oricine va lansa atacuri la adresa democrat-liberalilor va primi o ripostă fermă, indiferent de ce poziţie ocupă în ierarhia politică sau administrativă. „Cine se leagă de PDL va primi riposta, indiferent dacă este preşedintele statului, premier sau prefect. Să fie lăsaţi primarii PDL în pace”, a declarat Gheorghe Flutur, ca răspuns la acuzaţiile aduse de prefectul de Suceava, Alexandru Băişanu, care a afirmat, marţi, că unii primari PDL nu sunt foarte cooperanţi în aplicarea programului de reconstrucţie a caselor şi infrastructurii afectate de inundaţiile din vara acestui an.Totodată, Gheorghe Flutur a precizat că, dacă se va dovedi că primari democrat liberali nu respectă legislaţia sau obiectivele de refacere a judeţului, aceştia vor fi atenţionaţi şi pe linie politică.Marţi, prefectul Băişanu a făcut apel la Gheorghe Flutur, în dubla calitate a acestuia, de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi de lider de partid, să le ceară primarilor PDL să fie mai receptivi la solicitările venite pe linie guvernamentală, în privinţa reparaţiilor de după inundaţii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Cine se leagă de PDL va primi ripostă fermă”.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: „Cine se leagă de PDL va primi ripostă fermă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fluutur viseaza trimis de
(17 sep 2008, 16:14:42
Mai desteptule cine se leaga de PDL v-a fi mebru la laturile tale Tovarase prim secretar.
2.   Dictatorul trimis de
(17 sep 2008, 16:19:46
ne- am saturat de dictatura. speram sa se schimbe ceva ,dar a venit un nou dictator la suceava,care seamana teroarea in randul angajatilor din toate domeniile, daca nu sunt pdl-isti. fluture, ne-am plictisit deja, de amenintarile tale.
3.   Pupic trimis de
(17 sep 2008, 17:00:01
Taci lepadatura esti un pupincurist comunist
4.   Uite cunistul bricege trimis de
(17 sep 2008, 17:00:39
Sa fie lasati primarii PDL �n pace", a latrat Gheorghe Flutur. Asta e democratia. toti trebuie sa poata sa isi spuna parerea. Nu cumva sa spuna cineva ceva de hotii de primari pd-latrai in frunte cu lungu ca sare flutur sa ii apere.
4.1  RE: Uite cunistul bricege trimis de
(17 sep 2008, 17:01:56
uite comunistul bricege
5.   Du.te si te impusca trimis de
(17 sep 2008, 18:57:27
Ia du-te ma in pastele****. Comunismul a murit. Se poate lega oricinde de PD-L. Un partid de jigodii,( Flutur, Max), de dobitoci( Barba), hoti( Pardau si Onofrei) si alcoolici(Andreica). Te-am votat ia si fa treaba la Consiliul Judetean si lasa prostiile.
6.   Neofascism trimis de
(17 sep 2008, 21:00:50
Nu degeaba a fost invinuit de promovarea neofascismului. O dovada mai clara nu exista. De fapt, nu toti nebunii sunt cuminti!
7.   TOTI NEBUNI GANDESC DOAR PT. EI trimis de
(18 sep 2008, 10:40:35
MAI SA FIE DE UNDE ACEASTA IDEE CA CINE NU I CU NOI... E IMPOTRIVA .. E DEMOCRATIC SA CRITICI E CHIAR CONSTRUCTIV, CA TE AI INCONJURAT DE INCULTI E VINA TA CA NU AI PREA MULTI DE CALITATE E VINA PDL ULUI, NU POTI SA L COMPARI PE BAISANUL CU ORESTE ,BAISANUL ARE VORBE, PE CAND ORESTE DOAR BARBA...BAISANUL CONDUCE LA PREFECTURA PE CAND ORESTE A FOST CONDUS... CE E... DREPT A AVUT SI EL DE REZOLVAT CATEVA PROBLEME PERSONALE...PE DORNESTI, PE SUCEVITA...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei