Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuare

PSD Suceava, a doua plângere penală împotriva şefului de campanie PD-L pentru mită electorală

Miercuri, 28 Mai 2008 (16:51:50)
Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD a făcut, joi, o nouă plângere penală împotriva şefului de campanie PD-L, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, şi a unuia dintre vicepreşedinţii Organizaţiei Judeţene PD-L, Vasile Ilie, pe motiv de mită electorală. Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a prezentat, miercuri, în conferinţă de presă, o găleată portocalie inscripţionată cu însemnele PD-L, în care se aflau o pungă cu 5 kg de făină şi pliante electorale ale senatorului Flutur. Bejinariu a arătat şi o reclamaţie semnată, conform deputatului, de cel căruia i s-a dat darul PD-L şi care s-a considerat jignit de gestul democrat-liberalilor. „PSD Suceava va înainta o nouă plângere penală şi atrag atenţia domnului Flutur şi individului ăla care stătea şi plângea pe aici pe la noi că vrea nu ştiu ce funcţii, Vasile Ilie, că legea electorală nu are cuantum pentru mită. Legea spune doar că este interzisă şi se pedepseşte, iar ceea ce au făcut ei este mită electorală. Mită electorală în formă continuată şi de proastă calitate. Acesta este domnul Flutur, aceasta este echipa PD-L şi asta se întâmplă în toată ţara. Aşa doresc cei de la PD-L să câştige alegerile, minţind populaţia”, a declarat Eugen Bejinariu. Acesta a afirmat că acţiunea de la Moara nu este o întâmplare şi că PD-L practică acest lucru de cel puţin o lună şi jumătate. „Aceste lucruri sunt promovate şi susţinute de Gheorghe Flutur. Ieri, dădea găleţi cu făină pentru a obţine voturi”, a spus deputatul PSD. În ceea ce priveşte pliantul electoral cu realizările fostului ministru al agriculturii, Gheorghe Flutur, Bejinariu declară că ceea ce spune Flutur că sunt proiecte care îi aparţin sunt în realitate investiţii particulare în care fostul ministru nu are nici un merit.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava, a doua plângere penală împotriva şefului de campanie PD-L pentru mită electorală.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava, a doua plângere penală împotriva şefului de campanie PD-L pentru mită electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RASU trimis de
(29 mai 2008, 09:44:07
Bre, panglicarii astia de la PSD au sa faca intindere la maini de la atatea hartoage afisate agresiv in ochii nostri ! Ieri, pe BUKO TV au stat ore "fara numar, fara numar.." intr-o formatie de lupta, care repeta din 5 in 5 secunde "Flutur...", PDL..." Lungu...", cu niste figuri incruntate, neomenesti, de parca noi, sucevenii am purta vreo vina dintre cele atribuite lui "Flutur...", "Lungu...", etc. ! Parca am vazut Consiliul de Administratie al IAD-ului adunat in AGA, sa puna la cale SP AGA ! Pe celalalt post, PLUS, erau chiar Flutur si cu Lungu, care au prezentat destul de decent CE VOR SA FACA si au raspuns doar, subtire unor acuzatii aberante din partea lui "Marza...", PSD. Dar, destul de decent si destul de scurt. Fara agresivitate, fara inversunare. Aceasta a fost impresia lasata. UNDE e acea campanie agresiva a PDL ?
2.   Te vreau Eugen trimis de
(29 mai 2008, 11:45:44
Eugen Bejinariu e cel mai sexy barbat din politica. i-as suge-o zilnic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei