Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu mâinile curate

Protecţia Copilului ia distanţă de sinuciderea Ioanei C.

Joi, 14 Februarie 2008 (14:09:30)
Direcţia pentru Protecţia Copilului Suceava nu-şi găseşte nici o vină pentru că nu a intervenit mai ferm când a fost sesizată de Ioana C., eleva de la Colegiul Economic care s-a sinucis, despre problemele pe care le are în familie.Directorul Direcţiei Sociale a judeţului Suceava, Gheorghe Straton, a declarat, în conferinţă de presă, că după ce Ioana C. a contactat specialiştii de la Protecţia Copilului, aceştia i-au explicat modalităţile prin care poate fi ajutată şi consecinţele abuzului pentru tatăl ei. „Nu a fost decât o sesizare verbală, nimic scris, ca să putem interveni. Din câte ne-am dat seama, era o fetiţă rebelă, care nu suporta un tip de educaţie milităroasă”, a afirmat Straton. Mai mult, el spune că atunci când s-a sinucis Ioana împlinise 18 ani, deci din punct de vedere legal cazul ei nu mai cade în responsabilitatea Protecţiei Copilului.Ioana C., din localitatea Sfântul Ilie, s-a sinucis la sfârşitul săptămânii trecute, înghiţind o substanţă toxică, deocamdată neidentificată. Colegii şi prietenii fetei invocă drept motivaţie pentru gestul ei relaţiile tensionate cu familia, îndeosebi cu tatăl. În urmă cu 3 ani, adolescenta a reclamat acest lucru şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Protecţia Copilului ia distanţă de sinuciderea Ioanei C..
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Protecţia Copilului ia distanţă de sinuciderea Ioanei C.5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte