Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Monitorizare

Aproape 400 de copii sunt în situaţii de risc în familiile lor

Joi, 14 Februarie 2008 (14:04:32)
Directorul Direcţiei Sociale a judeţului Suceava, Gheorghe Straton, a declarat că instituţia pe care o conduce monitorizează copiii care ar putea ajunge într-o situaţie de risc din comunităţi. La această oră sunt în supraveghere 375 de copii. Situaţie de risc înseamnă copii neglijaţi, copii ai căror părinţi nu le oferă condiţii pentru o dezvoltare normală, copii cu probleme de familie sau copii abuzaţi fizic de părinţi, cum se pare că a fost şi cazul Ioanei C, eleva care s-a omorât, săptămâna trecută. În evidenţele Direcţiei pentru Protecţia Copilului sunt 25 de copii bătuţi acasă.„Pentru copiii care au familie, legea spune că măsurile care se iau trebuie să vizeze reintegrarea lor în familie sau în familia lărgită, nu separarea lor”, a precizat directorul Straton.La fel se întâmplă şi cu copiii care au familia în România şi ei se află în străinătate, de cele mai multe ori fiind vorba despre copii trimişi chiar de părinţi la cerşit. Prin centrul de repatriaţi de la Protecţia Copilului au fost aduşi acasă, la familiile lor, 12 copii din Italia şi Spania. Asta, din toamna anului trecut, când a izbucnit în Italia scandalul Romulus Mailat, românul acuzat că a violat, tâlhărit şi ucis o italiancă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 400 de copii sunt în situaţii de risc în familiile lor.
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Aproape 400 de copii sunt în situaţii de risc în familiile lor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte