Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

politica

Primarul PSD din Siret, coordonatorul filialei locale a PD-L

Joi, 14 Februarie 2008 (15:23:16)
Organizaţia Orăşenească Siret a PD-L va fi coordonată de primarul PSD Vasile Tablan. Biroul Permanent Local s-a întrunit, miercuri seara, în prezenţa reprezentantului de zonă al PD-L, Cristinel Macoveiciuc, ocazie cu care s-a stabilit ca primarul Tablan să-i conducă pe democrat-liberalii sireteni.Vasile Tablan ne-a declarat, joi, că organizaţia pe care o conduce face demersuri pentru a-l readuce în partid pe preşedintele demisionar Constantin Boinicu. „Astăzi după amiază vom avea o discuţie cu dânsul şi se pare că va reveni. Oricum, nu din cauza mea a plecat. Din câte am înţeles, au fost unele discuţii între ei, în partid”, a afirmat Vasile Tablan.În ceea ce priveşte motivele care l-au determinat să schimbe macazul spre PD-L, primarul din Siret a spus că „trebuie să-mi găsesc din nou trenul. Am fost 8 ani locomotiva PSD, acum mă gândesc la ceva ecologic, să nu mai rămân fără combustibil sau să-mi taie cineva curentul”.Fostul preşedinte al PD-L, Constantin Boinicu, ne-a declarat, joi, că sub nici o formă nu va reveni asupra deciziei de a părăsi PD-L. El a demisionat, luni, după ce a aflat din presă că primarul PSD din Siret, Vasile Tablan, va fi candidatul PD-L la Primăria Siret, la alegerile locale din acest an.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PSD din Siret, coordonatorul filialei locale a PD-L.
 Vizualizări articol: 1749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul PSD din Siret, coordonatorul filialei locale a PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte