Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2007 - Anul XII, nr. 277 (3649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cap şi pajură

Mutu - „Cel mai bun”, Chivu - „Cel mai slab”

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost nominalizat la cel mai bun stranier din campionatul Italiei în sezonul 2006-2007, alături de suedezul Zlatan Ibrahimovici (Internazionale Milano) şi de brazilianul Kaka (AC Milan), informează cotidianul Corriere Canadese. Nominalizările au fost făcute în baza voturilor primite de la fotbaliştii din Serie A. Premiile vor fi decernate într-o gală ce va avea loc la 28 ianuarie 2008, în sala Auditorium din Milano.

Pentru titlul de Cel mai bun fotbalist italian au fost nominalizaţi: Daniele De Rossi (AS Roma), Andrea Pirlo (AC Milan), Francesco Totti (AS Roma). Cel mai bun jucător din Serie A: câştigătorul se va alege dintre nominalizaţii de la categoria cel mai bun fotbalist italian şi cel mai bun stranier. Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost nominalizat, de postul Radio 2, la titlul de cel mai slab jucător din Serie A în anul 2007, alături de alţi 49 de fotbalişti, informează cotidianul La Stampa. În ultimele patru sezoane, acest premiu le-a revenit următorilor jucători: Adriano (2006), Christian Vieri (2005), Nicola Legrottaglie (2004) şi Rivaldo (2003). În cazul în care Adriano va fi desemnat şi în acest sezon cel mai slab jucător din Serie A, va fi primul fotbalist care primeşte acest premiu doi ani consecutiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu - „Cel mai bun”, Chivu - „Cel mai slab”.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Mutu - „Cel mai bun”, Chivu - „Cel mai slab”4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei