Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugby

Veteranii au făcut diferenţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Echipa locală de rugby, CSM Bucovina Suceava a reuşit cea de-a doua victorie din acest sezon şi primul punct bonus ofensiv, pe teren propriu în faţa celor de la CFR CSU M Braşov, scor 41 – 17. Dorinţa de victorie a sucevenilor s-a văzut imediat după fluierul arbitrului, astfel că în minutul doi, aceştia au marcat primul eseu al întâlnirii prin Opariuc, cel ce a primit o pasă foarte bună de la Soloniuc şi a ajuns între buturile adverse în urma unei curse de 40 de metri. Conache reuşeşte transformarea şi duce scorul la 7 – 0. După numai trei minute vine şi cel de-al doilea eseu, reuşit de Pascari în urma unui mol rulant de la 22 de metri şi scorul devine 12 – 0, transformarea fiind ratată. În minutul 14, oaspeţii reuşesc primele puncte, după o lovitură de pedeapsă de la 25 de metri, 12 – 3. Pe fondul dominării din teren, echipa locală reuşeşte un nou eseu prin lupei, cel care finalizează o acţiune foarte bună pe linia de trei sferturi, 19 – 3, după ce Conache reuşeşte de această dată transformarea. Pe fondul mai multor greşeli în apărarea suceveană, braşovenii reuşesc primul eseu transformat, 19 – 10, acesta fiind scorul la pauză. Debutul reprizei secunde aparţine oaspeţilor, care profită de o nesincronizare în apărarea gazdelor şi se apropie la doar două puncte cu un eseu transformat, scor 19 – 17, acestea fiind şi ultimele puncte reuşite de braşoveni. Antrenorul Dumitru Livadaru îi aruncă în luptă pe veteranii Bortă, Scolobiuc şi Croitoru, cei care înclină din nou balanţa în favoarea Bucovinei. Astfel, până la final Mihai Bortă îşi trece în cont două eseuri, iar Scolobiuc şi Drelciuc câte unul, încercări la care Conache a reuşit doar o singură transformare, scor final 41 – 17. „Mă bucur că am luat toate cele cinci puncte, după un meci în care am dominat aproape tot timpul, cu mici pauze în care băieţii au slăbit ritmul impus încă din minutul 1”, a declarat după meci antrenorul Dumitru Livadaru. Sucevenii au început partida în formula, Patenschi, Pascari, Rusu, Teodorovici, Preutescu, Lupei, Andronic, Nichiforiuc, Bursuc, Opariuc, Drelciuc, Creţuleac, Tuhlei şi Conache, pe parcursul meciului întrând în teren şi Zup, Bortă, Scolobiuc, Croitoru, Stângu şi Ştefancu. În celelalte două partide ale seriei, Steaua a câştigat greu la Farul Constanţa cu scorul de 10 – 6, iar Poli Iaşi s-a impus la două puncte diferenţă, 8 – 6, în faţa Timişoarei. În următorul meci, miercuri, 24 octombrie, sucevenii evoluează în deplasare, la Timişoara.                   

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Veteranii au făcut diferenţa.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veteranii au făcut diferenţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei