Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reuşită la ProTv

Sucevenii au trecut cu brio de prima ediţie „Dansez pentru tine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Concurenţii suceveni participanţi la emisiunea „Dansez pentru tine”, Mihai Botezat şi Cezar Spirescu, au trecut cu bine de primul spectacol, care a avut loc vineri seara. Sucevenii nu au intrat în duelul din emisiunea viitoare, iar acum au început pregătirile pentru următoarea ediţie.

În primul spectacol al acestei ediţii, sucevenii Mihai Botezat şi Cezar Spirescu, împreună cu partenerele lor, Ioana Ginghină şi Daniela Gyorfi, au demonstrat că ştiu să danseze şi să se sincronizeze foarte bine pe ritmuri disco şi de vals. Emoţii mai puternice au avut Cezar Spirescu şi Daniela Gyorfi, deoarece unul dintre membrii juriului i-a desemnat pentru duelul de săptămâna viitoare, însă, în cele din urmă au avut noroc şi au scăpat de o confruntare suplimentară în următoarea emisiune.

Situaţie inedită

Prima ediţie a noului sezon a fost încărcată de emoţie pentru toate cele opt perechi concurente, care au primit din partea juriului format din Wilmark, Emilia Popescu, Mihai Petre şi Beatrice Rancea, note destul de mici, ce au pornit de la 6,5 şi nu au urcat mai mult de 8,5.

Clasamentul destul de strâns a dus la o situaţie inedită la "Dansez pentru tine". Conform clasamentului, la duel ar fi trebuit să intre patru perechi, adică jumătate din perechile concurente. Membrii juriului au decis, în cele din urmă, cele două perechi care vor intra la duel săptămâna viitoare.

Daniela Gyorfi şi Delia Matache, împreună cu partenerii lor, au scăpat ca prin urechile acului de duel, Oana Nistor şi partenerul ei, Vasile, fiind condamnaţi să se confrunte cu Mihai Budeanu şi Claudia Furpass.

Telespectatorii decid

Telespectatorii Pro Tv sunt, însă, cei ce vor decide care dintre visurile de la duel merită să meargă mai departe în competiţia "Dansez pentru tine". Mihai Budeanu şi Claudia Furpass dansează pentru ca fetiţa Claudiei, Sara, să aibă parte de un viitor sigur în cazul în care ea va fi răpusă de cancer. Telespectatorii Pro Tv pot contribui la împlinirea visului Claudiei sunând la 0900760602 sau prin SMS la 1776, cu textul Claudia sau Mihai.

Oana Nistor de la Activ dansează cu Vasile Roibu pentru ca socrul lui Vasile, care suferă de ulcer varicos, să facă un tratament care să încetinească evoluţia bolii şi să prevină amputarea piciorului lui stâng. Telespectatorii Pro Tv pot să-l salveze pe socrul lui Vasile sunând la 0900760601 sau prin SMS la 1776, cu textul Oana sau Vasile.

Poveşti impresionante

Poveştile sucevenilor concurenţi la „Dansez pentru tine” sunt impresionante. Mihai Botezat are 28 de ani şi este profesor de religie la Centrul Şcolar din Câmpulung Moldovenesc. Cu puţin timp în urmă, conducerea şcolii a aflat că în maxim doi ani de zile trebuie să elibereze clădirea în care stau cu chirie şi îşi desfăşoară cursurile. Mihai Botezat a venit la „Dansez pentru tine” pentru a lupta şi a le oferi elevilor săi posibilitatea de a învăţa într-o şcoală nouă.

Cezar Spirescu are 31 de ani şi dansează pentru fratele său geamăn Romeo, care de la vârsta de 2 ani, poartă o proteză la piciorul stâng. Pentru că familia nu are posibilitatea materială să-i ofere lui Romeo o proteză performantă, Cezar vrea să facă totul pentru fratele său şi să danseze pentru a-l ajuta.

Mihai Botezat, alături de Ioana Ginghină, şi Cezar Spirescu, alături de Daniela Gyorfi, vor dansa vineri în cel de-al doilea spectacol, şi vor face încă un pas înainte pentru împlinirea viselor lor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au trecut cu brio de prima ediţie „Dansez pentru tine”.
 Vizualizări articol: 2223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au trecut cu brio de prima ediţie „Dansez pentru tine”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei