Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Atenţionare

Cod galben până miercuri

"

Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Mediului şi Dezvoltării Durabile a trimis, ieri, o atenţionare meteorologică - Cod galben către prefecturile a 30 de judeţe şi Bucureşti.

Astfel, au fost avertizate prefecturile judeţelor Argeş, Bacău, Braşov, Brăila, Botoşani, Buzău, Caraş Severin, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iaşi, Ilfov, Ialomiţa, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a informat că fenomenele vizate sunt precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, în intervalul 22 octombrie, ora 12.00 - 24 octombrie, ora 21.00.

Potrivit ANM, în acest interval va ploua pe arii extinse în majoritatea regiunilor, ploile vor avea şi caracter de aversă şi pot fi însoţite de descărcări electrice. În sudul şi estul ţării, precum şi în zona Munţilor Banatului, a Carpaţilor Meridionali şi Orientali, cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 l/mp şi izolat 50 l/mp în 24 de ore.

Vântul va prezenta intensificări în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, îndeosebi în cursul zilei de luni, când va atinge şi izolat va depăşi viteze de 70-80 km/h.

La munte, la peste 1.800 de metri altitudine, precipitaţiile vor mai fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Poliţia Rutieră recomandă prudenţă

Poliţia Rutieră le recomandă "insistent" şoferilor să sporească atenţia şi să adopte un regim de viteză în limitele legale, având în vedere atenţionarea de cod galben dată ca urmare a înrăutăţirii condiţiilor meteorologice în majoritatea zonelor ţării.

Poliţia Rutieră îi sfătuieşte pe şoferi ca duminică, dar şi zilele următoare să conducă cu atenţie având în vedere că vremea se înrăutăţeşte în majoritatea zonelor ţării, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Totodată, Poliţia Rutieră le recomandă "insistent" tuturor şoferilor să meargă cu viteza în limitele legale sau în funcţie de starea carosabilului şi să folosească pe vreme de ploaie sau ninsoare ştergătoarele de parbriz pentru o vizibilitate mai bună.

Reprezentanţii Poliţiei s-au aflat, ieri, pe principalele artere şi în punctele cu risc crescut de accident.

Probleme de fluenţă a circulaţiei au apărut pe toate drumurile intramontane, unde a nins, stratul de zăpadă fiind de doi-trei centimetri.

Şoferii au obligaţia ca atunci când vizibilitatea este sub o sută de metri în condiţii de ceaţă, ploi torenţiale sau ninsori abundente, să circule cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h în localităţi şi 50 km/h în afara localităţilor, se mai arată în comunicat.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cod galben până miercuri.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cod galben până miercuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din National

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei