Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Dobânzi promoţionale la BCR, pentru creditele în euro

"

BCR derulează în perioada 22 octombrie - 31 decembrie o campanie promoţională pentru anumite categorii de credite cu garanţii reale acordate populaţiei, şi anume pentru Maxicredit Super (credit de nevoi personale cu ipotecă), Cămin Super (creditul imobiliar) şi Rezidenţial Super (creditul ipotecar).

Totodată, banca va pune în aplicare, în premieră, conceptul de a răsplăti fidelitatea clienţilor, prin aplicarea unor dobânzi mai mici la aceste credite decât în cazul clienţilor standard.

Clienţi fideli sunt considerate persoanele care în momentul solicitării creditului au încasat, de cel puţin două luni, salariul/pensia într-un cont curent deschis la BCR. Clienţii standard sunt acei clienţi care în perioada campaniei solicită unul din creditele promovate.

În cazul Maxicredit Super (în euro), dobânda scade în perioada menţionată de la 7,4% pe an la 6,95% pentru clientul standard şi la 6,45% pentru clientul fidel.

La creditul imobiliar Cămin Super, acordat tot în euro, nivelul standard al dobânzii este în prezent de 6,2%. În perioada campaniei, dobânda va fi de 5,8% pentru clientul standard, în timp ce clientul fidel va angaja împrumutul la o dobândă de 5,3%.

Pentru creditului ipotecar Rezidential Super (în euro) banca reduce dobânda de la 6,2% la 5,8% pentru clientul standard, respectiv 5,3% pentru clientul fidel.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dobânzi promoţionale la BCR, pentru creditele în euro.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dobânzi promoţionale la BCR, pentru creditele în euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei