Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

LIGA I

O etapă liniştită pentru favorite

"

Echipa Rapid Bucureşti a câştigat, cu scorul de 2-0 (1-0), meciul cu Poli Iaşi, disputat, sâmbătă, în deplasare, în etapa a XI-a a Ligii I, şi rămâne invincibilă în sezonul 2007/2008. Cristian Săpunaru a deschis scorul după o acţiune personală în timpul căreia i-a depăşit pe Mijin şi Kalai şi a marcat cu un şut din interiorul careului. Imediat după gol, fundaşul rapidist şi-a ridicat tricoul iar pe sub acesta avea un altul pe care era scris mesajul "Pentru Cristina", fană a echipei Rapid care a decedat recent într-un accident rutier. Pentru acest gest, Săpunaru a primit cartonaşul galben. Mugurel Buga a ridicat scorul la 2-0 cu un şut de la 7 metri, după o centrare de pe stânga de la Vladimir Bozovici. În minutul 45+1, banca ieşenilor a solicitat penalti la o cădere în careu a lui Bâlbă, însă arbitrul Ivan a lăsat jocul să continue. Supărat, Ionuţ Popa a plecat spre vestiare, însă ulterior i-a reproşat centralului decizia de a lăsa jocul să continue. În minutul 65, Rapid ar fi putut beneficia de un penalti după ce Kalai l-a faultat în careul ieşean pe Săpunaru, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. După 11 etape din Liga I, Rapid este neînvinsă, având 6 victorii, 4 remize şi un meci mai puţin disputat, cel cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a IX-a. Rapid nu a pierdut nici în Cupa UEFA, competiţie pe care a părăsit-o în turul întâi, după două remize cu FC Nurnberg: 0-0 în Germania şi 2-2 la Bucureşti.

Rednic, mulţumit de victorie

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că Rapid ar fi putut marca mai mult în meciul cu Poli Iaşi. "Este o victorie importantă, am fi putut înscrie mai mult la câte ocazii am avut. A fost un meci de angajament, cu o primă repriză echilibrată şi o a doua dominată de noi. Cred că la Săpunaru a fost penalti clar", a spus Rednic, făcând referire la un duel între fundaşul rapidist Cristian Săpunaru şi fundaşul Iosif Kalai, de la Poli Iaşi, produs în minutul 65, în careul gazdelor. Rednic a comentat şi atitudinea fanilor rapidişti faţă de el şi a subliniat că speră ca până la finalul sezonului să le câştige respectul: "Mă bucur că suporterii şi-au susţinut echipa. Eu o să-mi rezolv problemele cu ei cu timpul. Poate la sfârşitul campionatului o să mă respecte". Tehnicianul rapidist a fost rugat să comenteze un presupus incident între doi dintre jucătorii săi, Marius Constantin şi Emil Dică, petrecut spre finalul jocului, când fundaşul i-ar fi aplicat coechipierului său un cap în figură. "Dacă s-a întâmplat aşa, e dureros că aşa ne comportăm la victorie iar Marius Constantin va răspunde disciplinar", a spus Rednic. Suporterii echipei Rapid i-au cerut antrenorului Mircea Rednic să plece de la formaţia "alb-vişinie", primul pentru tehnician pe banca tehnică a giuleştenilor în acest mandat. Cei aproximativ 500 de suporteri care au format galeria Rapidului pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi au afişat înainte de începerea meciului un banner cu mesajul "Bye bye Rednic" şi au scandat "Rednic eşti o mizerie" şi "Demisia". În timpul meciului suporterii rapidişti au afişat cartoane pe care erau trecute numele Rednic, Zotta (n.r. - directorul general Constantin Zotta) şi Copos (n.r. - acţionarul majoritar George Copos) şi altele pe care era scris "Plecaţi!".

Cascadorii râsului cu jucătorii de la Oţelul

Formaţia Poli Ştiinţa Timişoara a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), echipa Oţelul Galaţi. Oţelul a deschis scorul în minutul 35, când Daniel Stan a marcat de la patru metri după o pasă de la Silviu Ilie, de pe partea stângă. Tot un jucător al echipei gălăţene, portarul Valentin Borş, a adus egalarea pentru Poli Ştiinţa Timişoara, în minutul 38, printr-un autogol, după ce a vrut să pună stop, dar nu a reuşit să prindă mingea pasată de un coechipier de la 60 de metri. Gazdele au preluat conducerea în minutul 41, prin John McKain. După o lovitură liberă indirectă din interiorul careului, executată de Torje, acesta i-a pasat lui Artavazd Karamian, care a centrat la colţul lung, de unde McKain, scăpat din marcaj, a înscris cu capul, după ce mingea îl depăşise pe Borş. Artavazd Karamian a mărit diferenţa în minutul 61, când a primit o pasă pe culoar de la Abiodun, a dejucat pasul la ofsaid al gălăţenilor şi a marcat cu piciorul stâng din zona punctului de la 11 metri. În minutul 70, Karamian a marcat pentru 4-1, direct din corner, de pe partea dreaptă, portarul Paulius Gribauskas fiind păcălit de traiectoria balonului. La partidă au asistat aproximativ 6000 de spectatori. Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat că echipa gălăţeană a fost "de cascadorii râsului". "Sunt credincios şi nu am făcut rău nimănui, dar azi am fost de cascadorii râsului. Am condus ostilităţile în prima repriză şi am primit două goluri pentru care nu am cuvinte. Băieţii au fost dărâmaţi la pauză", a spus Grigoraş, care şi-a felicitat echipa pentru atitudine. Petre Grigoraş a afirmat că la pauza meciului cu Poli a vrut să folosească în poartă un jucător de câmp, în locul lui Valentin Borş. "Păcat de gafele monumentale. Sperăm să nu ajungem la retrogradare. Cu asemenea cascadorii suntem cu moralul la pământ", a adăugat el.

Cârţu a debutat cu dreptul la Mioveni

Formaţia Dacia Mioveni a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gloria Buzău, în etapa a XI-a a Ligii I, acesta fiind primul meci oficial de la preluarea echipei argeşene de către tehnicianul Sorin Cârţu. Golul echipei Dacia Mioveni a fost reuşit, în minutul 26, de Daouda, care a înscris cu o reluare din 8-9 metri, după ce Vrăjitoarea nu ajunsese la pasa trimisă de Robert Neagoe. La partidă au asistat aproximativ 3.000 de spectatori. A fost pentru prima dată când cele două echipe s-au întâlnit în Liga I. Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Sorin Cârţu, s-a arătat mulţumit de prima victorie obţinută cu formaţia argeşeană, menţionând însă că mai sunt multe lucruri de pus la punct pentru jucătorii săi. "Este o victorie care mă bucură, nu ştiu dacă este meritată sau nu. Am făcut o partidă bună, mai ales în apărare. Am avut probleme la construcţie şi acesta este un capitol la care mai trebuie să lucrăm. Doar apărându-ne nu putem ajunge la un final fericit. Am avut şi şansă la bara lui Bunică, adversarii nu au jucat rău, au făcut cam tot ce le-a stat în putinţă", a spus Cârţu. El a mai spus că îi pare rău pentru Ştefan Stoica, fostul său elev, dar i-a urat acestuia succes în continuare. La rândul său, antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, a declarat că formaţia sa nu avea voie să piardă acest meci. "Îmi reproşez că am început foarte ofensiv. Am încercat să marcăm repede, ştiind că Dacia Mioveni, odată cu venirea lui Cârţu, va fi o echipă care primeşte greu gol. Din păcate nu ne-a ieşit. Oricum, Gloria mai păstrează şanse de a se salva de la retrogradare", a spus tehnicianul.

Dinamo a câştigat, Steaua s-a odihnit

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu. În minutul 27, portarul Ibrahim Dossey a boxat o minge dintre Bratu şi Dănciulescu, balonul a ajuns la Mărgăritescu, care a înscris cu un lob de la 20 de metri, cu toată opoziţia lui Chibulcutean. În minutul 90+1, Claudiu Niculescu a trimis mingea în bara porţii apărate de Dossey. Jucătorii echipei Pandurii au lovit de două ori bara, în minutul 18, prin Mândrean, şi în minutul 85, prin Ilie Iordache. Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată, duminică, pe teren propriu, în compania echipei FC Vaslui. FC Vaslui a deschis scorul, în minutul 10, prin Marko Ljubinkovici, care a beneficiat de o ieşire greşită la ofsaid a gazdelor, după o pasă de la Dorinel Munteanu. Centralul Alexandru Deaconu a anulat, în minutul 30, un gol al lui Temwanjera, pe motiv de ofsaid. În minutul 49, Ayza a adus egalarea pentru Ceahlăul, cu un şut plasat din apropierea porţii, după o centrare a lui Nohai.

Partida Steaua Bucureşti - Gloria Bistriţa a fost amânată pentru data de 5 decembrie."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O etapă liniştită pentru favorite.
 Vizualizări articol: 561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O etapă liniştită pentru favorite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei