Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

PD Suceava cere urgentarea amenajării Casei Tineretului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Democraţii suceveni cer municipalităţii urgentarea demersurilor pentru amenajarea Casei Tineretului. Liderul democraţilor din municipiul Suceava, Florin Olaru, a declarat că o astfel de investiţie este extrem de necesară şi recomandă factorilor locali „să lase politica deoparte când este vorba de tineri”.

El a apreciat ca bună ideea Primăriei de a amenaja un spaţiu pentru tineri în clădirea cinematografului Modern, care este pretabilă la aşa ceva, însă consideră că lucrurile nu trebuie tergiversate.

 „Trebuie să lăsăm deoparte politica şi să dăm tot sprijinul necesar pentru rezolvarea problemei în cadrul Consiliului Local, având ca opţiune clădirea cinematografului Modern, care poate funcţiona atât ca cinema, cât şi ca o casă a tineretului, un spaţiu pentru activităţi culturale destinate tinerilor. Ştim cu toţii că zecile de şcoli din Suceava nu au spaţii adecvate pentru desfăşurarea acestor activităţi. Ar fi normal să căutăm şi să găsim soluţii, astfel încât elevii şi profesorii să  nu bată pe la uşile sponsorilor pentru a face rost de bani să închirieze o sală pentru diverse activităţi. Un exemplu este acum, când mai toate liceele organizează baluri ale bobocilor, iar singura opţiune pentru astfel de evenimente este Casa Culturii, care e administrată de sindicate”, a spus Olaru.

 Preşedintele PD Suceava a mai adăugat că, în cadrul „laboratorului de proiecte” care funcţionează în interiorul organizaţiei, se lucrează de zor la un proiect cultural de anvergură pentru municipiul reşedinţă de judeţ.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD Suceava cere urgentarea amenajării Casei Tineretului.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD Suceava cere urgentarea amenajării Casei Tineretului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei