Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2009 - Anul XIV, nr. 185 (4171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Liga I

Unirea Urziceni a câştigat derbiul cu Rapid

Campioana României, Unirea Urziceni, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I.
1-0: Bilaşco a centrat, de pe partea dreaptă, la marginea careului de 6 metri, de unde Pădureţua profitat de lipsa marcajului şi a înscris cu o lovitură de cap, în dreapta portarului Marinescu.
În minutul 26 al partidei, managerul clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica a solicitat intervenţia forţelor de ordine, în urma unor discuţii prelungite cu câţiva suporteri ai echipei Rapid.
În minutul 35, Matici a atins balonul cu mâna în propria suprafaţă de pedeapsă, după un duel cu Pădureţu, însă arbitrul Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.
În minutul 60, o eroare a defensivei campioanei l-a adus pe Herea în situaţie de singur cu portarul Tudor, însă mijlocaşul echipei Rapid a şutat mult peste poartă, de pe linia careului de 6 m.
În minutul 90+3, Brandan a respins balonul de pe linia porţii, după ce Bozovici a reluat cu capul, fază în care portarul Daniel Tudor fusese depăşit.
Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a urmărit partida de la tribuna oficială a stadionului "Tineretului", după ce Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat două etape, la care s-a adăugat şi o penalitate de 6.800 de lei, pentru proteste şi injurii aduse arbitrilor la partida cu CFR Cluj din Supercupa României. Dan Petrescu a dat indicaţii prin telefon managerului general al clubului, Mihai Stoica.
La partidă a asistat, printre alţii, şi selecţionerul României, Răzvan Lucescu.
În urma partidei de la Urziceni, Unirea a reuşit prima victorie pe teren propriu în faţa formaţiei Rapid din istoria confruntărilor celor două formaţii.



Internaţional Curtea de Argeş - Dinamo, scor 1-0

Echipa Internaţional Curtea de Argeş a obţinut, vineri, prima victorie din istoria clubului în Liga I, după ce s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Dinamo, într-o partidă în care gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a evoluat în dublă inferioritate numerică.
Unicul gol al partidei a fost înscris de Florin Popa \'56
În minutul 12, Dinamo a rămas în inferioritate numerică după ce arbitrul de centru al partidei, Teodor Crăciunescu, l-a eliminat pe jucătorul Dragoş Grigore, pentru un atac cu picioarele înainte asupra lui Stoianof.
În minutul 35, din spatele tribunei I s-a aruncat cu o rachetă, ce a survolat terenul şi a căzut în spatele peluzei sud, iar persoana care a lansat-o a fugit, fără ca jandarmii, prezenţi în afara arenei, să o poată reţine.
În minutul 44, "centralul" Teodor Crăciunescu a mai eliminat un jucãtor de la Dinamo, pe Gabriel Tamaş, după ce căpitanul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, l-a călcat, neintenţionat, pe Stoianof, care a cãzut în urma unui duel cu Tamaş.
0-1. International Curtea de Argeş a deschis scorul prin Florin Popa, care a reluat, cu capul, din colţul careului de 6 m, o lovitură de colţ, executată de Răduţ, de pe parta stângă.
În minutul 74, Torje a căzut în careu după un duel cu un fundaş advers, însă Teodor Crăciunescu a acordat aut de poartă, moment în care Cosmin Moţi a strigat spre arbitrul de rezervă, Radu Petrescu: "Vă bateţi joc de noi?".
Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 21. D. Grigore, 30. Tamaş, 3. Pulhac - 29. N\'Doye, 6. L. Rus - 22. Torje, 8. Boştină (5. D. Kone \'64) - 10. Dănciulescu (4. Moţi \'16) - 9. M. Niculae. Antrenor: Dario Bonetti.
Internaţional: 12. Popa - 2. C. Băcilă, 3. Viera, 23. Fl. Popa, 25. Neagu - 5. E. Kone, 20. Partida s-a disputat fără spectatori, după decizia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste care a sancţionat clubul Dinamo, pentru incidentele create de suporteri la partida cu FC Arges, din ultima etapa a sezonului 2008/2009 al Ligii I, cu disputarea unui meci fără spectatori şi o amendă de 50.000 de lei.
În tribuna oficială a stadionului Dinamo s-au aflat, printre alţii, selecţionerul Răzvan Lucescu şi directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu.



Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova, scor 2-1

Formaţia Gaz Metan Mediaş a debutat, vineri, cu o victorie în ediţia 2009-2010 a Ligii I, în urma succesului obţinut pe teren propriu, în faţa echipei Universitatea Craiova, cu scorul de 2-1 (0-1), într-o partidă din etapa a II-a a campiontului.
Golurile au fost marcate de Eric \'73, Kubala \'77, pentru Gaz Metan Mediaş, respectiv Florin Costea \'44, pentru oaspeţi.
În minutul 29, Cristian Bud a şutat de la aproximativ 30 de metri, iar balonul a lovit transversala porţii apărate de Silviu Lung jr. 0-1. Florin Costea a primit un balon în interiorul careului, la aproximativ 14 metri de poartă, a şutat printre picioarele unui fundaş al echipei gazdă, execuţie care l-a surprins pe portarul Cosmin Vâtcă, mingea atingând piciorul drept al acestuia după care a intrat în plasă.
În minutul 50, Pârvulescu a şutat de la aproximativ 30 de metri, lateral stânga, însă balonul a lovit încheietura barelor porţii oaspeţilor, la colţul scurt.
1-1. Eric a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 73, cu un şut la firul ierbii, pe colţul scurt, de la aproximativ 22 de metri.
2-1. Kubala a profitat de o indecizie a lui Dorel Stoica şi, de la aproximativ 6-7 metri, a şutat, pe jos, în colţul din stânga al porţii lui Silviu Lung.
În prima etapă a Ligii I, Gaz Metan Mediaş nu a evolut, după ce Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea partidei din deplasare, cu FC Vaslui, pentru data de 12 august.

 

FC Braşov - Astra Ploieşti, scor 0-0

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Astra Ploieşti, meci în care oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică, după eliminările lui Păun şi Alexe.
Din minutul 26, Astra a evoluat în inferioritate numerică, după ce jucătorul Georgian Păun a fost eliminat de arbitrul Cătălin Buşi pentru cumul de cartonaşe, în urma a două faulturi de joc.
În minutul 48, Chiacu a primit o pasă la circa 7-8 metri de poartă şi, singur cu Dănuţ Coman, a reluat cu latul pe mijlocul porţii, direct în portarul formaţiei braşovene.
În minutul 71, antrenorul Viorel Moldovan l-a introdus în teren pe Alexandru Piţurcă, ocazie cu care atacantul a debutat astfel pentru FC Braşov, după ce sezonul trecut a evoluat la Pandurii Târgu Jiu.
În minutul 90, arbitrul Cătălin Buşi l-a eliminat pe Alexe, după ce acesta a lovit un brancardier care vroia să-l urce pe targă, pentru a-l scoate din suprafaţa de joc.
În tribunele stadionului "Tineretului", s-a aflat şi fostul fotbalist al echipei braşovene, portarul Bogdan Stelea.

 

Pandurii Târgu Jiu - FC Vaslui, scor 1-0

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Vaslui, , primul meci pentru vasluieni în actuala ediţie de campionat.
Pandurii Târgu Jiu a înscris în minutul 12, când Florin Stângă a reluat cu capul, din interiorul careului, o centrare a lui Hidişan.
Tot de la gazde, Stromajer a trimis mingea în poartă, în minutul 67, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.
În minutul 85, tehnicianul Sorin Cârţu a fost trimis în tribună din cauza protestelor sale repetate.
Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Robert Dumitru (central), Adrian Vidan, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Florin Ghimbăşan (rezervă). Observatori au fost Ion Turculeanu şi Gheorghe Moise.
La partida disputată pe stadionul Municipal din Târgu Jiu au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.
FC Vaslui nu a disputat încă meciul cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a Ligii I, partida fiind amânată pentru data de 12 august.

 

Gloria Bistriţa - Unirea Alba Iulia, scor 1-1

Echipa Gloria Bistriţa a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Alba Iulia.
Pentru Gloria a înscris Anca \'54, în timp ce pentru Unirea a marcat Veljovici \'47.
Unirea Alba Iulia a deschis scorul în minutul 47, când la o pasă lungă în adâncime, Veljovici a intrat în careu, l-a driblat pe Albuţ şi a înscris.
Gloria Bistriţa a restabilit egalitatea în minutul 54, atunci când Sânmărtean a trimis în bară de la 30 m, mingea a ajuns la Anca, iar acesta a reluat din 6 metri.
La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unirea Urziceni a câştigat derbiul cu Rapid.
 Vizualizări articol: 684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unirea Urziceni a câştigat derbiul cu Rapid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei