Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2009 - Anul XIV, nr. 185 (4171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

BMW Seria 7 High Security, un nou concept de protecţie maximă

BMW creează pentru o categorie de clienţi unici, modele pentru o viaţă - sau după caz mai multe. Destinate demnitarilor ori oamenilor de afaceri, domnilor de viţă nobilă sau vedetelor, versiunile High Security reprezintă în primul rând o alegere sigură pentru liniştea personală. Vorbim de cea mai recentă generaţie de automobile capabile să protejeze şi să ofere încredere totală pasagerilor. Subiectul discuţiei este noul Seria 7 High Security, o limuzină cu un blindaj special care respectă severele norme de securitate VR9. Sedanul poate fi livrat doar în două versiuni, 750Li şi 760Li, ambele cu ampatament lărgit al noii generaţii Seria 7. Acestea se bazează pe un concept dezvoltat şi îmbunătăţit de BMW timp de 30 de ani, oferind un nivel de securitate certificat la nivel mondial. Componente specifice ale şasiului au fost adaptate la masa ridicată a maşinii, astfel încât atât suspensiile cât şi amortizoarele vin cu ranforsări suplimentare. Cabina beneficiază de un sistem de protecţie avansat, bazat pe o structură din oţel special, care nu permite perforarea sau deformarea materialului. De jur împrejur, Seria 7 High Security asigură un nivel de siguranţă extrem de ridicat, ceea ce face ca modelul BMW să stabilească un nou standard de securitate pe segmentul automobilelor blindate. Portierele, pavilionul, uşa portbagajului şi podeaua maşinii sunt securizate prin intermediul unor panouri din oţel. Geamurile, cu o grosime de 6 cm, oferă şi ele un nivel de siguranţă sporit graţie laminării cu policarbonat, printr-o metodă inovativă care implică aşezarea inteligentă a mai multor straturi.
BMW susţine că în acest mod habitaclul devine practic o celulă de maximă protecţie în faţa ameninţărilor cu arme de foc şi materiale explozive. 760Li High Security este propulsat de un motor V12, în timp ce 750Li High Security este animat de un motor V8 cu tehnologie, ambele fiind echipate cu sistemul TwinPower Turbo şi injecţie directă de combustibil. Din motive numai de ei ştiute, inginerii BMW au limitat viteza maximă la doar 210 km/h. Prima versiune dispune sub capotă de 544 cai putere la 5.250 rotaţii şi o transmisie automată cu 8 trepte. În ciuda greutăţii suplimentare provenite de la blindaj, resursele motorului permit un demaraj excelent: de la 0 la 100 km/h fiind necesare doar 6,2 secunde.
Al doilea model se laudă cu o motorizare de 4,4 litri cu două turbine montate în spaţiul dintre bancul cilindrilor şi care dezvoltă 407 cai putere la 5.500 de rotaţii. Puterea agregatului este transmisă roţilor spate printr-o cutie automată cu 6 rapoarte. Chiar dacă este mai lentă în demaraj, de la 0 la 100 km/h în 7,9 secunde, versiunea de intrare BMW 750Li High Security rămâne o opţiune la fel de valabilă ca şi vârful de gamă BMW 760Li High Security.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 7 High Security, un nou concept de protecţie maximă.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
BMW Seria 7 High Security, un nou concept de protecţie maximă4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei