Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2009 - Anul XIV, nr. 185 (4171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De Sfânta Maria, preşedintele Băsescu va merge la Mănăstirea Tismana

Luni, 10 August 2009 (18:04:45)

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că în 15 august, de Sfânta Maria, va merge la Mănăstirea Tismana din judeţul Gorj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că în 15 august, de Sfânta Maria, va merge la Mănăstirea Tismana din judeţul Gorj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Traian Băsescu, aflat pe litoral de câteva zile, a declarat, luni, la Mangalia, că în acest an nu va participa la manifestările organizate de Ziua Marinei, aşa cum obişnuieşte de câţiva ani.

Astfel, în 15 august, de Sfânta Maria, preşedintele va merge la Mănăstirea Tismana, unde va fi oficiată o slujbă de către mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Primarul oraşului Tismana, Costel Buzianu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că a auzit despre posibila venire a preşedintelui, menţionând însă că nu are nicio informaţie oficială pe această temă. Edilul, care este membru PDL, speră ca până la venirea preşedintelui Consiliul Judeţean Gorj să aloce fonduri pentru plombarea celor câţiva kilometri de şosea care traversează oraşul Tismana până la mănăstire.

Vizita lui Traian Băsescu la Tismana coincide şi cu bâlciul care are loc la marginea pădurii Şarşori, situată la câţiva kilometri de mănăstire, unde mii de persoane vin în fiecare an în 15 august. Tot acolo se va desfăşura şi o nouă ediţie a Festivalului cântului şi portului oltenesc "Tismana 2009".

De asemenea, în 15 august în mai multe locuri din judeţul Gorj sunt organizate serbări câmpeneşti cu ocazia Zilei Minerului, Traian Băsescu primind invitaţii în acest sens de la administraţia Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi de la Federaţia Naţională Mine Energie, condusă de Marin Condescu.

Directorul general al SNLO, Daniel Burlan, precum şi Marin Condescu au precizat corespondentului MEDIAFAX că nu au primit însă niciun răspuns oficial de la Preşedinţie în privinţa participării lui Traian Băsescu la manifestările organizate de Ziua Minerului.

"Sigur, dacă domnul preşedinte are posibilitatea să onoreze invitaţia noastră, am fi bucuroşi să mergem împreună cu dumnealui la manifestările pe care le avem la Motru şi Câlnic, în apropiere de Rovinari. Deocamdată însă nu avem niciun răspuns oficial", a declarat, luni, directorul general Daniel Burlan.

Sindicatele conduse de Marin Condescu l-au susţinut pe Traian Băsescu la alegerile din 2004, cu două zile înainte de desfăşurarea turului al doilea, liderul sindical îndemnându-i public pe mineri să îi acorde votul lui Băsescu, acesta fiind votat atunci de 53% dintre gorjenii care s-au prezentat la urne.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Sfânta Maria, preşedintele Băsescu va merge la Mănăstirea Tismana.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De Sfânta Maria, preşedintele Băsescu va merge la Mănăstirea Tismana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei