Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2009 - Anul XIV, nr. 185 (4171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rămas-bun

Constantin Cajvănean va fi condus mâine pe ultimul drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Constantin Cajvănean (37 ani), proprietarul casei de schimb valutar care a fost jefuit de 400.000 de lei şi care a decedat ulterior după 17 zile de agonie în Reanimarea Spiatului Judeţean Suceava, va fi înmormântat mâine, funerariile urmând să înceapă în jurul orei 11:00. Trupul neânsufleţit al omului de afaceri a fost depus încă de sâmbătă după-amiază la Biserica Sf. Nicolae, iar membrii familiei, apropiaţi, prieteni sau pur şi simplu oameni care nu l-au cunoscut niciodată, dar care au aflat cutremurătoarea-i poveste din presă, au venit să-i aducă ultimul omogiu.
Zeci de coroane, au fost aduse la căpătâiul administratorului casei de schimb valutar, al cărui destin s-a sfărşit tragic, pe 20 iulie a.c., la câţiva metri de locuinţa sa.
În acea zi fatidică, Cristian Cajvănean se îndrepta spre casă, având asupra sa echivalentul în lei şi valută la aproximativ 100.000 de euro. Doi indivizi, identificaţi ulterior ca fiind Gheorghe Anton şi Iulian Spatariu, l-au urmărit, iar acesta din urmă l-a lovit de două ori cu un par în cap, în scopul de a-l jefui. Cu ultimile puteri, Cristi a ajuns până în casă, şi-a anunţat soţia şi prietenii de ce i s-a întâmplat, apoi a ajuns la ambulanţă pe picioarele lui.
Câteva ore mai târziu, în ciuda eforturilor făcute de medici, Cristi a intrat în moarte cerebrală, fiind ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor. Speranţele familiei într-o minune venită de la Dumnezeu s-au risipit în noaptea spre joi spre vineri, 6-7 august , atunci când, în jurul orei 1:00, inima lui Cristi a încetat să mai bată.
Prietenii, asociaţii, toţi cei care l-au cunoscut pe Cristi cer Poliţiei şi Parchetului să afle adevărul în cazul morţii omului de afaceri şi aruncarea după gratii, pe viaţă, a celor vinovaţi. Apropiaţi de-ai victimei erau ieri după-amiază revoltaţi de faptul că o parte dintre cei cinci indivizi arestaţi preventiv în acest caz şi-au angajaţi avocaţi de marcă din oraş, pentru ale căror onorarii vor achita sume considerabile “oare nu din cei 400.000 de lei pentru care Cristi a plătit cu viaţa sunt plătiţi aceşti avocaţi”, se întreba unul dintre foştii asociaţi a lui Cristi Cajvănean. În timp ce rudele, apropiaţii, prietenii se pregătesc să-l ducă pe ultimul drum pe Cristi, în beciurile poliţiei se află Dan Platoc, zis „Caşuba”, în vârstă de 31 de ani, şi Constantin Lungu, în vârstă de 29 de ani, ambii din municipiul Suceava, precum şi Vasile Crasi, în vârstă de 25 de ani, din Ipoteşti, consideraţi de anchetatori a fi capii grupării, care îşi pregătesc împreună cu avocaţii strategii care să-i scoată din spatele gratiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Cajvănean va fi condus mâine pe ultimul drum.
 Vizualizări articol: 2289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Constantin Cajvănean va fi condus mâine pe ultimul drum4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avocatii lor="oameni adevarati"... trimis de
(10 aug 2009, 12:56:53
Scoateti-i de dupa gratii poate maine, poimaine va vor da si voua in cap ca sa-si recupereze onorariul platit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei