Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 aug 2009 - Anul XIV, nr. 185 (4171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Crimă la discotecă

L-a omorât, “de frică”, cu o sticlă de bere în cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost omorât de un altul, de aceeaşi vârstă, cu o sticlă de bere în cap, incidentul petrecându-se, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa unei discoteci din comuna Boroaia.
Agresorul, Ionel Lupu, susţine că stătea, împreună cu un prieten, în faţa discotecii „Cardinal”, în momentul în care victima, Ioan Florescu, a venit şi i-a lovit amicul cu o bucată de lemn ruptă dintr-un gard.
Temându-se să nu fie şi el lovit – a susţinut Lupu în faţa anchetatorilor – tânărul a aruncat cu o sticlă de bere în capul agresorului. Acesta din urmă s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de asfalt, lovitură care, susţin medicii legişti, i-a fost fatală.
Deşi la faţa locului a fost chemată o ambulanţă, Ioan Florescu a decedat în drum spre spital.
Cercetările au fost preluate de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist.
Anchetatorii s-au deplasat, ieri, la Boroaia, unde l-au audiat pe Ionel Lupu, precum şi pe alţi tineri care au fost de faţă când s-a produs nenorocirea.
Tânărul acuzat că a aruncat cu sticla de bere este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-a omorât, “de frică”, cu o sticlă de bere în cap.
 Vizualizări articol: 5274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 17 voturi
L-a omorât, “de frică”, cu o sticlă de bere în cap3.2517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In stare de libertate??? trimis de
(10 aug 2009, 16:30:31
RUSINE !!!!!!!!!!!!
2.   Nu se poate asa ceva trimis de
(10 aug 2009, 21:43:35
Am auzit de aceasta abominabila crima. Nu credeam ca in Boroaia se poate intampla asa ceva, insa uite ca am ajuns sa o vad si pe asta. Ar trebui inchisa discoteca si patronul sa fie pedepsit exemplar, nu ii mai ajunge banii.

Este un mafiot care a monopolizat Boroaia, ca si alti asa zisi baroni locali care s-au imbogatit pe spinarea amaratilor. Carte de munca nu au, bani cand se nimereste si nimeni nu ia nici o masura.

Daca aceasta crima se musamalizeaza atunci totul este pierdut pt. Boroaia, ce au castigat unii prin inteligenta lor este murdarit de niste neica nimeni, cu 8 clase primare.

Dumnezeu sa te ierte Ionut si sa se faca dreptate.
3.   Dumnezeu sa te odihneasca in pace! trimis de
(11 aug 2009, 10:21:59
Cik l-a omorat de frik...da care ma la discoteca are frica....atunci is toti cei mai smecheri si care mai de care mai tare...pacat de acest baiat ca era tanar si avea toata viata inainte.Condoleante familiei si sa sparam ca se va face dreptate.Ink nu-mi vine sa cred ca iarasi un tanar plin de viata s-a stins...Acum nu mai poti merge nici macar pe strada,ca poate are vreunul de FRICA iti da cu ceva in cap.

Pacat....Dumnezeu sa te ierte!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei