Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 dec 2014 - Anul XIX, nr. 282 (5791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare de carte

„Tehnici de eliberare emoţională - vindecarea inimii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Psihologul Mihai Moisoiu a scos de sub tipar un nou volum, „Tehnici de eliberare emoţională - Vindecarea inimii”, în care prezintă importanţa trăirii conştiente a fiecărei clipe şi ne îndrumă pas cu pas, ne oferă modalităţi de purificare şi echilibrare emoţională şi mentală, pentru toate momentele zilei.

În carte sunt prezentate diferite abordări prin care oamenii pot înţelege şi echilibra relaţiile de cuplu şi cele cu ceilalţi, conflictele interumane, stările de mânie, frică, panică, supărare, rezolvarea problemelor în aşa fel încât neînţelegerile, stările emoţionale dizarmonioase şi tensiunile zilnice, momentele dificile să se transforme în oportunităţi de vindecare şi echilibrare. Relaţia de cuplu, modul în care se atrag fiinţele umane, posibilităţile de armonizare a unor dezechilibre la nivel de cuplu sunt toate explicate, spune în carte psihologul Mihai Moisoiu, cu ajutorul principiului rezonanţei, aducând, astfel, o nouă viziune asupra funcţionării subtile a legii atracţiei.

În cartea „Tehnici de eliberare emoţională - vindecarea inimii” este prezentată pentru prima data teoria spaţiilor psihosomatice, însoţită de o serie de exerciţii de armonizare şi echilibrare ce combină respiraţia, vizualizarea creatoare, diferitele poziţii ale mâinilor pe corp şi sugestiile pozitive.

“A dărui iubire cu inima curată şi din suflet fiinţei care contează, celor dragi este un exerciţiu ce ne aduce iubire, răbdare şi vindecare în fiecare celulă a corpului nostru, ne înalţă inima şi ne purifică mintea. De fiecare dată când dăruim fiinţei care contează pentru noi şi cel mai neînsemnat lucru, îi dăruim ei, inimii ei şi ne dăruim şi nouă iubire, stabilitate, vindecare, armonie şi linişte”, este de părere autorul cărţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Tehnici de eliberare emoţională - vindecarea inimii”.
 Vizualizări articol: 1487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
„Tehnici de eliberare emoţională - vindecarea inimii”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei