Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire între generaţii la Grădiniţa "Sf. Ioan cel Nou de la Suceava"

Joi, 28 mai, în Grădiniţa cu Program Prelungit “Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” au avut loc momente emoţionante de revedere între generaţiile vechi şi actuale de preşcolari. Evenimentul a fost deschis printr-o rugăciune de mulţumire rostită de către toţi invitaţii prezenţi la eveniment, urmată apoi de cuvântul de folos al Părintelui Vartolomeu Chira, îndrumătorul spiritual al obştii de la Grădiniţa Sf. Ioan cel Nou, care, în cuvântul său le-a urat oaspeţilor un “Bun venit”, vorbindu-le apoi despre importanţa unui învăţământ religios, educarea copiilor în spiritul dragostei şi al credinţei, al iertării şi al milosteniei, promovat de grădiniţa noastră, despre bucuria revederii copiilor care au păşit întâia oară pe treptele unui învăţământ religios alături de noi.

Cu mult entuziasm copiii au revăzut, împreună cu părinţii lor, locul unde au petrecut o parte din copilărie. Aceştia au fost întâmpinaţi de către doamnele lor educatoare, în sălile de grupă unde au învăţat cândva.

Întâlnirea a avut ca scop socializarea dintre foştii preşcolari şi actualii preşcolari, într-un cadru primitor, familiar, unde au împărtăşit experienţe, atât din cadrul grădiniţei, cât şi din cadrul şcolii.

Viitorii preşcolari au avut ocazia să afle o parte din tainele primilor ani de şcoală. Actualii şcolari şi-au amintit că s-au despărţit cu greu de grădiniţa noastră, mărturisind emoţionaţi:

“Grădiniţa aceasta a fost cea care mi-a dat aripi”, Ioan Gavrilovici,Clasa a VI- a;

“Grădiniţa a fost prima mea casă”, Călin Hrehorciuc, Clasa a III- a.

Evenimentul aniversar al celor 10 ani de "Lumină pentru suflet, educație pentru viață", va avea loc marţi, 2 iunie, la Sala Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, unde vor participa invitați de seamă care ne-au sprijinit în acești ani, cadre didactice care au funcţionat la grădiniţa noastră, colaboratori şi voluntari care ne-au sprijinit în aceşti ani și care vor să ne fie alături, dar și copiii care au absolvit cursurile grădiniței noastre.

(Prof. Maria Doncean)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire între generaţii la Grădiniţa "Sf. Ioan cel Nou de la Suceava".
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire între generaţii la Grădiniţa "Sf. Ioan cel Nou de la Suceava"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei