Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2011 - Anul XVI, nr. 57 (4655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţete de post

 

Pizza cu blat de conopidă

Ingrediente blat:

conopidă (congelată sau proaspătă) cca. 400 gr
o lingură făină
caşcaval vegetal,

Topping (poate varia după preferinţe)
sos de roşii
oregano
ciupercuţe
măsline
ceapă
ardei
porumb

 

PREPARARE:
Se fierbe conopida timp de 3-4 minute, cât să rămână tare, se scurge şi se trece sub jet de apă rece, se scurge din nou bine şi apoi se dă pe răzătoare; se amestecă cu făină şi caşcavalul ras, se amestecă bine, se adaugă sare şi piper dacă doriţi, şi se răstoarnă pe o tavă unsă, se nivelează bine să fie în strat subţire şi cu marginile regulate. Se coace la foc potrivit pana se rumeneşte şi se usucă suficient de tare blatul.
Se amestecă sosul de roşii cu oregano şi condimentele dorite, se unge blatul şi se distribuie legumele, se presară din nou puţin caşcaval vegetal şi se coace din nou până se pătrund legumele şi se gratinează.

 

Salata naturistă gustoasă şi consistentă

Ingrediente: o jumătate de varză mică (sau o salată verde)

1 sfeclă mică
1 ceapă (sau 3 -4 fire ceapă verde)
1 morcov
1 ţelină mică
1 gulie mică
1 măr
câteva măsline nesărate
câteva ridichi
2-3 nuci tăiate bucăţele
boabe de porumb
cimbru, chimen, sare, piper, oregano, rosmarin, mentă

 

Mod de preparare:
Legumele se rad pe răzătoarea mare sau se taie mărunt. Se stropeşte salata cu 1 linguriţă ulei de măsline virgin şi zeamă de la o jumătate de lămâie (sau puţin oţet) numai înainte de servire.

Salatele sunt mai gustoase dacă se servesc cu sosuri pentru salată: sos picant de roşii cu măsline sau “maioneza dietetică”.

 

(sursa: www.irinareisler.ro/)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reţete de post5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei