Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinii

Marile capcane întinse omului contemporan

Având în vedere faptul că masoneria a fost din totdeauna o organizaţie anticreştină condusă de anumiţi lideri evrei (urmaşi ai celor care au cerut în Ierusalim răstignirea Mântuitorului nostru Iisus Hristos), n-ar fi o naivitate imensă să credem că francmasoneria (adică masoneria extinsă, înglobând şi pe cei care nu sunt evrei) ar fi ceea ce se pretinde a fi: o organizaţie filantropică (cu Fundaţii caritabile) şi o simplă ,,asociaţie voluntară de prieteni” (aşadar inofensivă) care urmăreşte ,,progresul omenirii” şi ,,salvarea omenirii”?

Ştim noi oare că sub paravanul unor ajutoare băneşti substanţiale şi burse de studii se ascund interese şi intenţii dintre cele mai obscure cu putinţă mergând până la satisfacerea unor cereri imorale sau intrarea într-o lojă masonică? Ştim noi oare că, aşa cum au recunoscut chiar unii maeştri ce fac propagandă francmasoneriei, aceasta a complotat mereu împotriva Bisericii lui Hristos? Ştim noi că până şi cele mai multe secte din lume, inclusiv Biserica Satanistă sunt opera lor?

E timpul să înţelegem că omul contemporan, inclusiv sau mai ales cel creştin, este ademenit prin tot mai multe mijloace perfide să îmbrăţişeze alte valori şi bineînţeles în totală contradicţie cu valorile creştine şi viaţa  creştină. Acestea pot fi numite CAPCANE, pentru că ele îl aruncă pe om în rătăcire şi departe de Dumnezeu.

Aceste capcane nu sunt chiar atât de uşor de identificat şi de combătut pentru că sunt curse pe deplin diavoleşti. Vom încerca să le enumerăm aici pe cele mai importante dintre ele: ocultismul (iniţierea în francmasonerie), comunismul, globalismul (globalizarea treptată şi forţată), politicianismul, ecumenismul, sectarismul, materialismul, evoluţionismul, consumerismul, formalismul în credinţă, practica avorturilor, planificarea familială (folosirea metodelor contraceptive şi abortive), pornografia, prostituţia, homosexualitatea, drogurile, euthanasia, sinuciderea asistată, jocurile virtuale şi agresive pe calculator, cursurile de sexologie (începând din grădiniţă!), magia (ezoterismul, vrăjitoria), spiritismul, astrologia (credinţa în zodiacuri), chiromanţia (ghicitul în palmă, în cafea, în cărţi, interpretarea viselor, deschiderea psaltirii etc.), yoga, terapiile alternative cu bioenergie.

Despre fiecare dintre acestea se pot scrie desigur multe lucruri argumentând de ce sau cum dăunează omului contemporan. Şi fără excepţie credem că sunt combătute de Biserica Ortodoxă prin glasul monahilor şi preoţilor care păstrează neschimbată şi astăzi dreapta credinţă şi morala creştină în acord cu învăţătura Sfinţilor Părinţi.

De asemenea se pot scrie multe şi despre noile directive care vin din partea marilor  organisme internaţionale (O.N.U., UNESCO etc.) precum: acceptarea homosexualităţii şi altor perversiuni sexuale (ca relaţii fireşti, normale şi care ar trebui să fie mai ales impuse prin lege), legalizarea incestului, legalizarea prostituţiei, legalizarea drogurilor uşoare (?!), introducerea disciplinei numită educaţie sexuală ca materie obligatorie de studiat în gimnaziu şi chiar în anii de grădiniţă (care incită practic la relaţii sexuale timpurii, distrag atenţia de la studiu, cauzează decepţii şi chiar depresii, precum şi infecţii transmisibile pe care copiii nu le anunţă şi nu le tratează, oboseală etc.), eliminarea simbolurilor religioase din instituţiile publice, eliminarea orelor de religie ş.a.m.d.

De unde putem trage concluzia logică şi evidentă că se fac eforturi intense pentru introducerea unei noi ,,moralităţi”, unui nou mod de viaţă pentru descreştinarea lumii.

(Radu IACOBOAIE)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marile capcane întinse omului contemporan.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Marile capcane întinse omului contemporan5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei