Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2020 - Anul XXV, nr. 225 (7530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premieră în politica rădăuțeană și națională

Cătălin Miron spune că se va retrage din viața publică dacă i se demonstrează o singură faptă imorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Rădăuți, propune o premieră în politica din România și îi ”somează” și pe contracandidații lui să procedeze în mod similar. Mai exact, Cătălin Miron își ia un angajament nu doar îndrăzneț, ci și salutar, un adevărat model care trebuie urmat de toți politicienii din România.

”Dacă există o singură persoană care poate demonstra cu documente că eu, Cătălin Miron, am comis nu doar vreo faptă penală, ci și măcar vreo faptă imorală, declar cu toată responsabilitatea că mă voi retrage definitiv din viața publică. Am 47 de ani, iar circa 20 de ani am îndeplinit o funcție publică, în mediul privat activez de 6 ani, la care se adaugă cei 4 ani de consilier local, iar în toată această perioadă mi-am îndeplinit toate atribuțiile în mod corect și onest”, a arătat candidatul ALDE pentru funcția de primar în Rădăuți.

Cătălin Miron spune că în ultimii 30 de ani nici un politician din România nu și-a asumat retragerea din viața publică în cazul în care ar avea un trecut cu probleme.

”Este un gest de normalitate, un punct zero în politica de la noi. De aceea, le cer tuturor celorlalți candidați la funcția de primar în Rădăuți să dea dovadă de bărbăție și să își ia același angajament pe care l-am anunțat. Doar în felul acesta rădăuțenii vor ști pe cine se pot baza și cine îi poate reprezenta așa cum se cuvine. Este un gest unic în istoria postdecembristă, un gest de înaltă moralitate a unui om politic, pe care doresc să-l văd urmat și de ceilalți contracandidați din Rădăuți”, a mai precizat candidatul ALDE pentru funcția de primar.

Trebuie amintit că în perioada în care a fost consilier local, Cătălin Miron a fost singurul ales local din Rădăuți care nu a încasat niciodată indemnizația, un gest care spune totul vizavi de modul cum percepe activitatea în cadrul administrației publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron spune că se va retrage din viața publică dacă i se demonstrează o singură faptă imorală.
 Vizualizări articol: 2565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 18 voturi
Cătălin Miron spune că se va retrage din viața publică dacă i se demonstrează o singură faptă imorală5.0518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei