Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2020 - Anul XXV, nr. 225 (7530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

Constantin Munteanu (PMP): Este timpul să înceteze marginalizarea pensionarilor din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local sucevean din partea PMP Constantin Munteanu, care candidează pentru un nou mandat, a declarat că pensionarii din municipiu nu mai trebuie marginalizați, așa cum se întâmplă în momentul de față. Constantin Munteanu a precizat că echipa candidatului PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, formată din tineri antreprenori, dar şi seniori cu experiență, este o echipă care îmbină elanul tinereții, echilibrul maturității și experiența seniorității şi va reuși să răspundă tuturor nevoilor sucevenilor.

“Sunt liderul de vârstă din echipa de consilieri propusă de Partidul Mișcarea Populară. Prin urmare, cunosc, știu și rezonez cu nevoile dumneavoastră. Și vă asigur că voi fi vocea pensionarilor în Consiliul Local Suceava”, a spus Constantin Munteanu. El a adăugat că împreună cu echipa lui Marian Andronache au fost stabilite câteva obiective clare ale PMP pentru pensionari. Astfel, Constantin Munteanu a declarat că va susține înființarea Comisiei Municipale pentru problemele Pensionarilor, încă de la prima ședință a noului Consiliu Local, dar și înființarea Asociației și Consiliului Pensionarilor, care vor fi organizate pe structura Asociaților de Proprietari cu implicarea activă a acestora.

„Pensionarii merită mai mult decât primesc în prezent, iar vocea lor trebuie ascultată! Nu doar de către administrația locală, ci și de către toți prestatorii de servicii din Suceava. Suntem conștienți cu toții că veniturile pensionarilor sunt insuficiente, dar uniți putem obține respect și ajutor din partea autorităților. Consider că este timpul să înceteze bătaia de joc și marginalizarea pensionarilor. Dumneavoastră sunteți cei care ați construit Suceava, fostele fabrici și uzine, spitale, policlinici, stadion, școli, grădinițe, străzi și blocuri de locuințe. Dumneavoastră sunteți cei care ați avut grijă de sănătatea și educația sucevenilor”, le-a transmis Constantin Munteanu pensionarilor suceveni. El a mai adăugat că având în vedere bogata experiență profesională a pensionarilor, își dorește ca seniorii Sucevei să participe activ la dezvoltarea și înfrumusețarea orașului.

„Doar uniți și bine organizați vom putea obține o serie întreagă de facilități: reduceri din partea laboratoarelor de analize medicale pentru analize și investigații nedecontate, înființarea de case speciale pentru seniori în cadrul marilor magazine, facilități fiscale, program de lucru special adaptat pentru seniori, precum și înființarea de ghișee prioritare în cadrul Primăriei Suceava și a celorlalte instituții publice”, a încheiat Constantin Munteanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Munteanu (PMP): Este timpul să înceteze marginalizarea pensionarilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constantin Munteanu (PMP): Este timpul să înceteze marginalizarea pensionarilor din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei