Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2020 - Anul XXV, nr. 225 (7530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Gabriel Zaharie către alegătorii din Grănicești: Duminică puteți alege între stagnarea comunei și dezvoltarea ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul independent pentru funcția de primar în Grănicești, tânărul Gabriel Zaharie, le-a transmis cetățenilor din această comună că la alegerile de duminică, 27 septembrie, pot să aleagă între stagnarea acestei localități și dezvoltarea ei. Gabriel Zaharie a spus că în toată această campanie a discutat cu cetățenii despre problemele pe care le au, despre ce vrea să facă el pentru a dezvolta această comună, rămasă de mai bine de 16 ani cu mult în urma celorlalte județ, din punctul de vedere al dezvoltării. „Am crescut în această comună, aici trăiesc, aici muncesc cu drag terenurile pe care le am și la fel ca și ceilalți locuitori am văzut că nu s-a întâmplat nimic în ultimii ani care să ne arate un viitor mai bun”, a spus candidatul pentru Primăria Grănicești.

Gabriel Zaharie a spus că s-a decis să candideze pentru că s-a săturat să vadă că drumurile din comună nu sunt asfaltate, că elevii merg la școală pe marginea unui drum național fără trotuare, că cei mici nu au nici acum locuri de joacă moderne sau că de ani de zile nu s-a reușit rezolvarea problemei deșeurilor. „Îi îndemn pe locuitorii din Grănicești să se gândească la viitorul lor, la viitorul copiilor lor. Consider că prin munca mea ca primar voi reuși să schimb în bine comuna, să îi fac pe concetățenii mei să fie mândri de localitatea în care trăiesc”, a declarat Gabriel Zaharie.

El a subliniat faptul că nu vrea să vină cu atacuri la actuala conducere a primăriei, însă nu poate să nu constate că ani de zile comuna a fost ocolită de investiții importante, de fondurile europene care au fost disponibile și care ar fi rezolvat, cu puțin interes și implicare, o mare parte din problemele comunei. Gabriel Zaharie a subliniat faptul că din acest motiv a pus pe primul loc, în programul său de primar, atragerea de fonduri europene, singurele prin care vor putea fi realizate proiecte importante de dezvoltare locală. Nu în ultimul rând, el i-a îndemnat pe locuitorii comunei să îi acorde votul pe 27 septembrie, pentru ca toate aceste lucruri să poată fi realizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriel Zaharie către alegătorii din Grănicești: Duminică puteți alege între stagnarea comunei și dezvoltarea ei.
 Vizualizări articol: 1460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gabriel Zaharie către alegătorii din Grănicești: Duminică puteți alege între stagnarea comunei și dezvoltarea ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei