Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2020 - Anul XXV, nr. 225 (7530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Deputatul Ioan Balan spune că planul de investiții pentru următorii patru ani va aduce un salt uriaș pentru Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan și-a exprimat convingerea că planul de investiții și de dezvoltare economică ce va fi implementat de actualul Guvern în următorii 4 ani în Bucovina va aduce această regiune cât mai aproape de nivelul de dezvoltare economică și de standardul de viață din Uniunea Europeană.

”Este important de spus că următorii patru ani vor fi patru ani de muncă serioasă. Dezvoltarea nu pică din cer, iar banii europeni nu vin dacă nu construiești proiecte serioase. Să reclădești Bucovina, după ce zeci de ani PSD a ținut-o pe loc, nu este o treabă ușoară. Știm în ce ne băgăm și știm ceea ce avem de făcut. PNL nu se dă în spate de la acest efort, prin care ne dorim ca la finalul următorilor patru ani să avem standarde de viață asemănătoare celor din Occident în toată Bucovina: gospodării racordate la toate utilitățile, școli și spitale moderne în toate localitățile, drumuri de bună calitate și locuri de muncă atractive, cu salarii care să-i stimuleze pe tineri să rămână în țara lor. De asemenea, oamenii trebuie să știe că PNL propune pentru Bucovina cel mai ambițios plan de investiții, cu cele mai mari resurse financiare alocate din ultimii 30 de ani. În următorii 4 ani, cu investițiile în autostrăzile Moldovei pe care le face Guvernul PNL și cu dezvoltarea pe care o aduc administrațiile locale PNL, am convingerea că Bucovina va fi unul dintre cei mai importanți poli de dezvoltare din România”, a arătat Ioan Balan.

Deputatul sucevean a mai spus că are toată încrederea că românii vor veni duminică în număr mare la vot și vor vota la consiliile județene din Bucovina oameni ca Gheorghe Flutur sau primar ca Ion Lungu, care, într-un timp atât de scurt, au adus schimbări atât de mari în Suceava.

”În fapt, bucovinenii aleg oameni harnici, care le propun proiecte serioase de dezvoltare. De aceea, văzând schimbările majore care s-au produs sub conducere liberală în Suceava în numai 4 ani, mi-aș dori ca modelul PNL de administrație locală să se multiplice și în celelalte județe din Moldova. Chiar dacă județul Suceava și-a luat puternic avântul și va deveni o adevărată capitală economică a întregii Moldove, cred că este important ca toată regiunea să se dezvolte echilibrat și dezvoltarea să ajungă până și în cel mai îndepărtat sat. PNL a început schimbarea de la Suceava și o va extinde în toată regiunea”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan spune că planul de investiții pentru următorii patru ani va aduce un salt uriaș pentru Bucovina.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Ioan Balan spune că planul de investiții pentru următorii patru ani va aduce un salt uriaș pentru Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei