Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 aug 2017 - Anul XXII, nr. 183 (6599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Deschidere oficială

Liderul PNL, Ludovic Orban, a participat la inaugurarea cabinetului din Rădăuţi al deputatului PNL Dumitru Mihalescul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent, în cursul zilei de luni, la inaugurarea cabinetului parlamentar din Rădăuţi al deputatului PNL Dumitru Mihalescul. La eveniment au fost prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, parlamentari liberali şi primari PNL din diverse localităţi sucevene, inclusiv Ion Lungu. Cabinetul deputatului Dumitru Mihalescul este situat în centrul municipiului Rădăuţi şi va fi deschis de luni până vineri, între orele 09.00 şi 14.00, iar parlamentarul liberal va acorda audienţe vinerea, în intervalul orar 10.00-12.00.

La inaugurarea cabinetului parlamentar, deputatul Dumitru Mihalescul a ţinut să precizeze că este mândru că face parte dintr-o echipă puternică a PNL, din care mai fac parte foşti miniştri, secretari de stat, oameni de afaceri importanţi şi parlamentari cu experienţă. „Cred că a venit momentul în care noi, românii, să facem ceva pentru România. Anul viitor sărbătorim Centenarul, 100 de ani de la Marea Unire. Și cred că PNL are cea mai mare responsabilitate pentru acest moment şi de aceea venim în faţa oamenilor cu o echipă puternică, din care sunt mândru că fac parte. PNL va fi cel mai puternic partid şi va duce România acolo unde îi este locul pe hartă”, a spus Dumitru Mihalescul.

Pe de altă parte, el a făcut un apel şi către reprezentanţii mediului de afaceri, atât din judeţ, cât şi din ţară, pentru a intra în politică. „Mediul de afaceri are o mare responsabilitate şi o datorie în acelaşi timp. Consider că e momentul ca oamenii care au reuşit şi au făcut o afacere şi au avut posibilitatea să facă lucrul acesta în România să se implice şi în zona politică. Mai mult, politica are nevoie de oameni cu principii, oameni cu frică de Dumnezeu şi cred că azi ar trebui să fie un moment zero. Din acest motiv vă provoc şi vă mulţumesc că sunteţi aici şi sper că împreună vom face o echipă mult mai bună”, a spus Mihalescul.

 

Ludovic Orban a apreciat faptul că un om de afaceri important din România s-a alăturat liberalilor pentru a dezvolta politicile publice ale PNL

La rândul său, preşedintele PNL Ludovic Orban a ţinut să-l felicite pe deputatul Dumitru Mihalescul pentru deschiderea cabinetului parlamentar, precizând că aici trebuie să fie locul unde atât acesta, cât şi liberalii din zonă trebuie să discute cu oamenii pentru a le prelua problemele cu care se confruntă şi a le oferi, în acelaşi timp, soluţii pentru rezolvarea lor. Ludovic Orban a precizat că îşi doreşte o deschidere mai mare a PNL către cetăţeni. ”Ideea de bază este de a pune reprezentanţii PNL, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni, primari în relaţii directe cu cetăţenii, de a asigura accesibilitatea şi comunicarea permanentă cu aceştia. Un birou parlamentar este categoric un spaţiu public în care orice cetăţean este binevenit şi în care domnul deputat şi colegii din această zonă pot să se întâlnească cu cetăţenii pentru a le prelua problemele şi a le oferi soluţii pentru acestea”, a arătat liderul PNL.

Ludovic Orban a apreciat faptul că Dumitru Mihalescul, un om de afaceri important, s-a alăturat echipei PNL pentru a-şi pune la dispoziţie experienţa antreprenorială pentru dezvoltarea şi creşterea României. „Aici pot să spun că un om de afaceri de succes, care a pus pe picioare o afacere de mare anvergură, a acceptat să sacrifice managementul afacerilor şi perspectiva de dezvoltare, pentru a contribui, cu o viziune antreprenorială, la dezvoltarea politicilor publice ale PNL care să ducă evident la dezvoltare şi creştere economică”, a mai declarat Orban. 

 

Dumitru Mihalescul a ridicat problema blocării investiţiei în construcţia şoselei de centură a municipiului Rădăuţi

Tot la inaugurarea cabinetului parlamentar din Rădăuţi, deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a făcut referire şi la necesitatea dezvoltării infrastructurii din judeţ. Dumitru Mihalescul a ridicat în mod special problema şoselei de centură a municipiului Rădăuţi, investiţie blocată de mai mulţi ani. El a arătat că în urma iniţiativei preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, de a organiza Luna Diasporei, în judeţ au venit un număr foarte mare de suceveni plecaţi la muncă în străinătate, însă lipsa unei infrastructuri rutiere adecvate face ca în Rădăuţi şi în întreaga zonă circulaţia rutieră să se desfăşoare cu dificultate. Dumitru Mihalescul a adăugat şi faptul că în lipsa unei şosele de centură, maşinile de mare tonaj ale companiilor din zonă tranzitează municipiul Rădăuţi prin zonele în care sunt case vechi, existând pericolul ca în viitorul apropiat acestea să se deterioreze şi mai mult. În cuvântul său, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că din nefericire, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi are finanţare doar pe hârtie, iar din păcate, actualul Guvern taie şi aceste finanţări. „Noi nu putem debloca acum pentru că e venită sau plecată diaspora. Eu cred că trebuie altfel să găsim soluţii. Populaţia României nu a crescut, în schimb se mişcă mai mult. Și gândirea aceasta mai curajoasă pentru viitor, să facem mai multe drumuri, mai multe şosele ocolitoare, un trafic mai fluent e o temă a noastră a administraţiilor publice locale. Uneori vremurile ne-au luat-o înainte şi noi trebuie să recunoaştem asta. Municipiul Rădăuţi are finanţată de cinci ani o şosea de centură, ca şi Suceava. Dar din păcate e finanţată doar pe hârtie. Aici avem mari investitori austrieci, care transportă materia primă printre casele oamenilor, iar maşinile de trafic greu merg printre celelalte autoturisme. Iar din păcate actualul Guvern văd că taie şi finanţările şi lucrările care au fost deja licitate”, a declarat Gheorghe Flutur.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că deputatul Dumitru Mihalescul şi-ar putea deschide un cabinet parlamentar şi la Siret, la solicitarea primarului PNL al acestui oraş, Adrian Popoiu. Primarul Popoiu i-a oferit deputatului Mihalescul un tablou cu o imagine din oraşul Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PNL, Ludovic Orban, a participat la inaugurarea cabinetului din Rădăuţi al deputatului PNL Dumitru Mihalescul.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PNL, Ludovic Orban, a participat la inaugurarea cabinetului din Rădăuţi al deputatului PNL Dumitru Mihalescul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei