Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 aug 2017 - Anul XXII, nr. 183 (6599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Centura Sucevei

Orban: ”Probabil că actualul Guvern vrea să pedepsească Suceava pentru că e condusă de liberali”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actualul Guvern nu alocă bani pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei deoarece vrea să pedepsească Suceava pentru că e condusă de liberali. Este părerea liderului PNL, Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, exprimată în cadrul unei declaraţii de presă pe care a făcut-o luni la Suceava. Orban a spus că este aberant să nu finalizezi investiţia care are un grad de execuţie de peste 95% şi că ceea ce se întâmplă este rea-voinţă din partea guvernanţilor. ”Noi facem toate demersurile legale şi constituţionale ca Ministerul Transporturilor să-şi facă treaba. Probabil aici este vorba de o discriminare politică aplicată de cinci ani de zile de guvernele care s-au succedat, mai puţin guvernul Cioloş, dar nici guvernul Cioloş nu a făcut mare brânză în direcţia asta. Probabil vrea să pedepsească Suceava pentru că e condusă de liberali, pentru că altfel nu pot să înţeleg această aberaţie, să nu mai termini câteva sute de metri de stradă. Este pur şi simplu un fleac să termini această centură. Ceea ce se întâmplă este o rea-voinţă de neacceptat din partea guvernanaţilor. Noi insistăm de fiecare dată prin toate modalităţile legale şi constituţionale pe care le avem să determinăm Ministerul Transporturilor şi guvernul să rezolve odată această problemă”, a declarat Orban. Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a trimis săptămâna trecută o adresă Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin care a solicitat să analizeze posibilitatea urgentării achiziţiei publice de execuţie a lucrărilor  şi implicit a alocării fondurilor aferente  finalizării şoselei de centură a Sucevei în vederea asigurării fluidizării traficului în municipiul reşedinţă de judeţ, arătând că lucrările executate pe tronsoanele I şi II sunt deja parţial degradate. Compania l-a informat că Proiectul Tehnic actualizat este în curs de aprobare şi că după aceea va fi demarată procedura de licitaţie până la finele acestui an. În răspuns se mai spune că bugetul aprobat pentru acest proiect în anul 2017 este de 25,844 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: ”Probabil că actualul Guvern vrea să pedepsească Suceava pentru că e condusă de liberali”.
 Vizualizări articol: 1906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: ”Probabil că actualul Guvern vrea să pedepsească Suceava pentru că e condusă de liberali”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei