Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mai 2016 - Anul XXI, nr. 105 (6218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Ilie Boncheş şi PNL au pregătit o echipă puternică pentru a conduce municipiul Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a pornit campania pentru un nou mandat, din partea Partidului Naţional Liberal, în fruntea Primăriei municipiului Vatra Dornei. „Îmi doresc o campanie decentă din partea tuturor celor implicaţi! Alături de echipa PNL pentru Consiliul Local ne vom axa pe întâlniri cu oamenii, în care să le prezentăm realizările din acest mandat de sacrificiu, dar şi neajunsurile pe care suntem pregătiţi să ni le asumăm. Am găsit primăria cu aproape 3.200.000 de euro datorii către furnizori, aşa-numitele <arierate>. E greu să poţi face multe lucruri în asemenea condiţii. Am chibzuit mai bine banul public, am eficientizat activitatea şi am reuşit să aducem la zero aceste datorii”, a declarat primarul Boncheş.

Cu toate acestea, Ilie Boncheş a subliniat că în ultimii patru ani primăria a reuşit atragerea a peste 20 de milioane de euro la Vatra Dornei, prin proiecte deja finalizate sau aflate în curs de implementare.

Ilie Boncheş a ţinut să le răspundă şi celor care îl acuză că a pierdut Proiectul Aqua Land în Lunca Dornei în favoarea Fălticeniului, precizând că „cei care vor detalia subiectul vor descoperi că gradul de îndatorare al primăriei de la acea vreme nu ne-ar fi permis, în nici un caz, cofinanţarea unui asemenea proiect pe care eu îl consider megalomanic. La Fălticeni a fost regândit, cei de acolo nu erau atât de îndatoraţi, dar acum şi primăria lor are un grad de îndatorare foarte mare. Oricum, agrementul va fi un punct asupra căruia ne vom concentra foarte mult în următorul mandat!”.

 

Primăria Vatra Dornei va depune pe 1 iunie două proiecte în valoare de aproape patru milioane de euro

Primarul Ilie Boncheş a ţinut să precizeze faptul că deja are pregătite, spre depunere, la 1 iunie, două proiecte cu o valoare de aproape patru milioane de euro. Primul dintre ele, cu o valoare de aproape 600.000 de euro, „Crearea unui spaţiu de agrement şi loisir în staţiunea balneară Vatra Dornei”, presupune apariţia, în zona de pe terenul 2 de la Stadionul Municipal, a unui teren de tenis, dar şi a unuia multifuncţional, pentru mini-fotbal, acoperit cu balon şi dotat cu vestiare. În plus se vor amenaja alei pietonale, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, dar şi spaţii cu mobilier pentru activităţi sportive în aer liber (aparate fitness, trambuline pentru adulţi şi copii etc.). Boncheş a mai arătat că cel de-al doilea proiect, cu o valoare de peste 3.300.000 de euro, se numeşte „Reabilitare şi modernizare infrastructură rutieră în staţiunea balneo-climaterică Vatra Dornei”, în cadrul căruia vor fi reabilitate străzile Bistriţei, Chilia, Foresta, Bârnărel, Eroilor, Pinului, Schitului, Dornelor, Vasile Liţu, Telefericului, Unirii şi Sondei. Primarul din Vatra Dornei a spus că vor fi atrase fonduri şi pentru celelalte străzi care nu se regăsesc, deocamdată, în proiectele aflate în derulare sau ce vor demara, în perioada  imediat următoare, în municipiul staţiune, fiind hotărât ca la finalul următorului mandat să nu mai existe probleme din acest punct de vedere.

 

Nume noi pe lista pentru Consiliul Local

Pe de altă parte, trebuie spus că echipa de consilieri propusă de Partidul Naţional Liberal în Vatra Dornei a fost împrospătată, printre numele noi regăsindu-se jurnalistul Doru Bighiu, realizator de emisiuni la OrionMEDIA, medicul dermatolog Daniela Vasiluţ, omul de afaceri Dorin Grohinschi, medicul Cristian Rusu, şeful secţiei Chirurgie şi directorul medical al Spitalului Municipal din Vatra Dornei, sau tânărul economist Raul Alexievici, fiul regretatului liberal Petrică Alexievici, fost consilier local la Vatra Dornei.

„Experienţa celor cu state vechi de plată în politică se împleteşte cu tinereţea şi entuziasmul celor care ni s-au alăturat recent, astfel încât echipa de consilieri pe care o propun dornenilor pentru Consiliul Local este formată din: Ilie Boncheş, Doru Bighiu, Marius Rîpan, Vasile Chiruţă, Daniela Vasiluţ, Dumitru Candrea, Cristian Rusu, Dorin Grohinschi, Mariana Obreja, Corneliu Scripcaru, Costel Ungureanu, Raul Alexievici, Octavian Rezuş, Cristina Popescu, Grigore Pindelea, Mihaela Nemeş, Vasile Viorel Pop, Gabriel Moroşan, Mihaela Filip, Doruţ Robu, Paul Boncheş şi Cătălin Ţarcă. Împreună îl susţinem pe Gheorghe Flutur pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Suceava” a completat primarul Boncheş.

La rândul său, preşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, candidat pe lista de consilieri judeţeni, a transmis un mesaj de susţinere către echipa liberală din acest municipiu. „Felicitări echipei de la Vatra Dornei! Sunt alături de primarul Ilie Boncheş, de viitorul primar, îl susţin, are nevoie Dorna de susţinere, are nevoie Dorna de gaz metan şi vom trece garantat Mestecănişul cu gazul metan spre Vatra Dornei. Va trebui să reabilităm şi Cazinoul de la Vatra Dornei. Zona Vatra Dornei are nevoie de multe investiţii. Transmit un mesaj de solidaritate cu Ţara Dornelor, să continuăm munca începută de primarul în funcţie şi de mine, şi sunt convins că cetăţenii vor veni la vot şi vor vota echipa Partidului Naţional Liberal. Vreau să-i mulţumesc lui Ilie Boncheş pentru faptul că şi-a depus din nou candidatura şi garantez, ferm, dornenilor că în viitorul meu mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean îi voi ajuta pe Ilie Boncheş şi pe dorneni să facă staţiunea Dornelor aşa cum merită să fie. Doamne Ajută!”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Boncheş şi PNL au pregătit o echipă puternică pentru a conduce municipiul Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 4910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Ilie Boncheş şi PNL au pregătit o echipă puternică pentru a conduce municipiul Vatra Dornei2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde este adevarul?? trimis de
( 6 mai 2016, 18:06:16
La inceputul lunii MAI ni se spunea de catre d-nul primar ca a inceput asfaltare strazii Lumea Noua.Am alergat sa vad acest lucru,dar nu incepuse nici o minima plombare.Am citit acest lucru tot in Monitorul de Suceava.Acum vad ca apar alte strazi .Pana la finele campaniei cred ca apar toate strazile propuse pt.reparatii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei