Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mai 2016 - Anul XXI, nr. 105 (6218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Omul potrivit

Crescătorii de animale din Suceava vor să-şi apere interesele în Consiliul Judeţean prin intermediul lui Ion Dionisie Blanari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ion Dionisie Blanari, un tânăr de numai 31 de ani, este omul cu care crescătorii de animale din judeţ  se pregătesc să-şi apere interesele la nivelul judeţului Suceava. În urma protocolului încheiat între ALDE şi Asociaţia Crescătorilor de Animale „Plaiul Bucovinei”, oamenii care se ocupă cu creşterea ovinelor, bovinelor şi caprinelor vor avea şansa ca vocea şi doleanţele lor să fie auzite de administraţia judeţeană. De altfel, Ion Dionisie Blanari, care va candida pentru funcţia de consilier judeţean pe listele ALDE pe locul trei, nu este singurul reprezentant al crescătorilor de animale care se pregăteşte să intre în deliberativul judeţean. Pe aceeaşi listă, pe poziţia a şasea, se află şi Mihai Rotariu, un alt om cu experienţă în ceea ce priveşte creşterea animalelor şi cunoscător al problemelor cu care se confruntă această categorie de persoane.

Absolvent al Facultăţii de Silvicultură din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Ion Dionisie Blanari este motivat şi pregătit să se implice intens pentru a fi un adevărat reprezentant al intereselor crescătorilor de animale din întreg judeţul Suceava.

„Ştiu exact cu ce probleme se confruntă oamenii care cresc animale. De la obţinerea subvenţiilor până la locurile de păşunat şi la piaţa pentru desfacerea produselor, toate acestea sunt probleme cât se poate de reale şi de care crescătorii de animale se lovesc în fiecare an. Vreau să le transmit tuturor crescătorilor de animale din judeţul Suceava că vocea lor se va auzi în Consiliul Judeţean, iar la problemele pe care le au voi veni cu soluţii concrete”, a precizat Ion Dionisie Blanari.

Acesta a explicat şi de ce a ales să candideze din partea ALDE, mai ales că au existat oferte şi din partea altor formaţiuni politice.

„ALDE a fost singurul partid care s-a arătat interesat cu adevărat de soarta crescătorilor de animale, iar asta a contat extrem de mult. Au fost ani în şir în care crescătorii de animale au fost marginalizaţi, dar acest lucru se va schimba radical începând de luna viitoare. Sunt oameni care muncesc din greu şi care merită mai mult, iar convingerea mea este că în calitate de consilier judeţean îi voi putea ajuta efectiv”, a conchis Ion Dionisie Blanari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Crescătorii de animale din Suceava vor să-şi apere interesele în Consiliul Judeţean prin intermediul lui Ion Dionisie Blanari.
 Vizualizări articol: 5644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Crescătorii de animale din Suceava vor să-şi apere interesele în Consiliul Judeţean prin intermediul lui Ion Dionisie Blanari5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei