Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 mai 2016 - Anul XXI, nr. 105 (6218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci percheziţii la Rădăuţi şi Grănicești, într-un dosar de trafic de droguri

Vineri, 6 Mai 2016 (12:03:16)

Procurorii din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceavaşi poliţiştiiServiciului Antidrog din cadrul BCCO Suceava au documentat începând cu luna februarie 2016 activitatea infracțională a trei tineri de pe raza municipiului Rădăuți și a comunei Grănicești, care procurau din străinătate droguri de risc (canabis și hașiș), pe care le valorificau ulterior consumatorilor interesați de pe raza judeţului Suceava, pentru prețul de 70-80 lei gramul.

Astfel, potrivit unui comunicat DIICOT, Alin Nicolae Moloce, de 27 ani, și P.A. Balean, de 26 ani, ambiidin Rădăuți, împreună cu Andrei Roman, de 28 ani, din Grănicești, au procurat droguri de risc pe care le-au valorificat ulterior tinerilor din anturaj şi cunoscuţilor acestora, după ce-i verificau amănunțit astfel încât să nu rişte a fi descoperiţi de către organele de urmărire penală.

În perioada februarie - mai a fost documentată vânzarea mai multor cantități de droguri de către suspecții menționați anterior, fiind demonstrat caracterul de continuitate al activităţii infracționale a acestora.

Pe parcursul lunii aprilie, cu sprijinul unor polițiști din cadrul Poliției Suceava, s-a reușit prinderea în flagrant a doi consumatori de droguri, imediat după cumpărarea unei cantități de droguri de la suspecții în cauză, fiind identificată asupra lor cantitatea totală de 2,5 grame de hașiș.

Au mai fost identificaţi şi alţi clienţi ai celor trei traficanţi de droguri, care obişnuiau să consume cantităţile de droguri cumpărate în incinta unor localuri de pe raza municipiului Rădăuţi.

Pentru completarea materialului probator, joi, 5 mai, polițiști din cadrul BCCO Suceava, sprijiniți de polițiști din cadrul IPJ Suceava – Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului Rădăuți și a comunei Grănicești și au pus în executare trei mandate de aducere. Unul dintre suspecți a părăsit anterior țara cu destinația Belgia.

În timpul perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor următoarele bunuri, înscrisuri și valori: 3 laptopuri, 2 telefoane mobile, 2 carduri SIM, 3 hard disk-uri, 1 videorecorder, 1 mini-cântar electronic, 3 memory-card, 1 baston telescopic, plicuri cu substanță vegetală despre care există indicii că ar conține droguri și 1 dispozitiv din sticlă cunoscut sub denumirea „bong”, destinat consumului de canabis.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au fost conduși pentru audieri și dispunerea în consecință a măsurilor legale 4 suspecți, precum şi 5 martori.

Vineri s-a dispus măsura controlului judiciar față de inculpații Constantin Cosmin Bîcu și Ioan Străjeriu și măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore față de inculpații Alin Nicolae Moloce și Andrei Roman, urmând ca aceștia din urmă să fie prezentați, vineri, Tribunalului Suceava cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, se mai precizează în comunicatul DIICOT.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci percheziţii la Rădăuţi şi Grănicești, într-un dosar de trafic de droguri.
 Vizualizări articol: 8832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci percheziţii la Rădăuţi şi Grănicești, într-un dosar de trafic de droguri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei