Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2016 - Anul XXI, nr. 77 (6190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur, o nouă interpelare către prim-ministru privind finalizarea şoselei de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat joi că va face o nouă interpelare la Guvern, de data asta către prim-ministrul Dacian Cioloş, în care va arăta situaţia „extrem de gravă” de la Suceava generată de nefinalizarea şoselei de centură. Flutur a făcut acest anunţ în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în aer liber, pe ruta ocolitoare la ieşirea din Şcheia spre Gura Humorului. El a subliniat că în ultimii ani a făcut peste 17 interpelări privind şoseaua de centură a Sucevei către toţi miniştrii Transporturilor, aducând critici vehemente autorităţilor judeţene şi naţionale că nu au fost în stare să finalizeze investiţia. Gheorghe Flutur a constatat că şoseaua de centură a Sucevei a devenit muzeu. „Nu mă simt deloc confortabil. Îmi aduc aminte că în 2008 a început construcţia acestei şosele de centură, care trebuia să fie finalizată la sfârşitul lui 2012. Suntem în 2016 şi nu s-a mai făcut nimic în ultimii patru ani. Am ales să fac aici această conferinţă de presă ca să atenţionez autorităţile judeţene şi naţionale că judeţul Suceava şi în special municipiul Suceava sunt ocolite de orice investiţie. Şoseaua ocolitoare nu înseamnă ocolirea cu investiţii a Sucevei. Din păcate foarte multă lume se plânge că Suceava este un oraş prea aglomerat, îţi ia o oră şi jumătate să-l traversezi, pentru că tot traficul greu trebuie să treacă prin oraş”, a spus Flutur.

 

„Mi se pare că Suceava este un judeţ în concediu şi asta este foarte grav”

Gheorghe Flutur şi-a exprimat indignarea faţă de lipsa de reacţie a autorităţilor în acest caz, autorităţi care, în opinia sa, erau obligate să finalizeze investiţia pentru ca Suceava să iasă din izolare. „Vreau să cer autorităţilor judeţene în primul rând, dar şi celor naţionale, să grăbească lucrările la centura Sucevei. Afară sunt 15 grade, e cald, se putea lucra toată luna februarie, pentru că nu a fost zăpadă, dar nu am văzut nici un utilaj. Nimeni nu face nimic, nu ţipă nimeni şi nu e în regulă. Traficul se descarcă la intrarea în Şcheia şi vedeţi că acum nu mai poţi intra în Şcheia dimineaţa şi seara. Toate tirurile care vin din Rădăuţi, chiar dacă vin pe o parte din centură, se blochează la intrarea în Şcheia. S-au terminat 6 kilometri de centură şi ar mai fi 15% de finalizat. Ceilalţi kilometri de centură stau să se deterioreze pentru că sunt aproape gata. Nu ştiu ce aşteptăm, pentru că trebuie doar turnat un covor asfaltic”, a spus Flutur. Liderul liberal consideră că autorităţile trebuiau să înceapă deja lucrările la centura Fălticeniului şi la cea de-a doua centură ocolitoare a Sucevei spre Ipoteşti, cu ieşire pe DN 29, spre Botoşani, însă constată că „judeţul este în concediu. „Îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Am fost preşedinte de Consiliu Judeţean şi la Suceava veneau miniştri, secretari de stat şi parcă altfel se mişcau lucrurile. Mi se pare că Suceava este un  judeţ în concediu şi asta este foarte grav”, a conchis preşedintele PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, o nouă interpelare către prim-ministru privind finalizarea şoselei de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur, o nouă interpelare către prim-ministru privind finalizarea şoselei de centură a Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Kașa cu miere și scorțișoară (hrișcă cu lapte) Este un mic-dejun rusesc, foarte simplu, sănătos și hrănitor, preparat cu hrișcă și lapte. Este deosebit de sățios și conferă energie și bună dispoziție. Poate fi consumat și de diabetici, dacă medicul le permite (eventual neîndulcit, pentru... Citeşte