Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2016 - Anul XXI, nr. 77 (6190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adaptare eşuată

Eliberat din închisoare de o zi, a făcut scandal şi a agresat mai multe persoane, inclusiv un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani eliberat din Penitenciarul Botoşani după ce a stat în jur de 6 ani după gratii a rezistat doar o zi în libertate. Bărbatul a făcut un scandal monstru în Gara Burdujeni, agresând mai multe persoane, inclusiv un poliţist. Suspectul a ajuns la Secţia de Psihiatrie, după care ieri, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Suspectul, Mirel Nicolae Uhliuc, urma să fie prezentat în faţa unui magistrat al Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

 

A început scandalul după ce i s-a spus că nu poate fuma în toaletă şi trebuie să achite taxă

Mirel Nicolae Uhliuc, domiciliat în Şerbăuţi, are la activ o condamnare pentru infracţiunea de loviri cauzatoare de moarte, victimă fiind soţia sa. După un scandal în familie, bărbatul şi-a îmbrâncit soţia, iar aceasta a căzut cu capul de un corp dur şi a murit. Condamnat la 10 ani de închisoare, bărbatul a obţinut, după mai multe solicitări, eliberarea condiţionată, la Judecătoria Botoşani.

Din ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava rezultă că, în seara zilei de miercuri, după ce a consumat alcool, Uhliuc s-a deplasat în gara din Suceava, unde, intrat la toaletă, a început să facă scandal pentru că nu i s-a permis să fumeze înăuntru. Lucrurile au degenerat în momentul în care îngrijitorul de la toaletă i-a cerut taxa pentru folosirea băii. Individul a devenit agresiv, începând să ameninţe că este puşcăriaş şi că nu plăteşte nici o taxă. Angajatul a cerut sprijin poliţistului de la Serviciul Judeţean Transporturi, aflat de serviciu în gară. Acesta a încercat să-l liniştească pe bărbat, dar nu a reuşit, fiind tras de uniformă şi împins. În timp ce era încătuşat, bărbatul le-a adresat celor doi ameninţări cu moartea, iar în timp ce era condus spre sediul postului de poliţie din gară a încercat să-l lovească pe poliţist, cât şi pe angajatul de la toaletă, ultimul încasând o lovitură.

Scandalul a continuat şi în incinta postului de poliţie, în prezenţa mai multor martori, inclusiv doi agenţi de la firma de pază care asigură securitatea în gară. La un moment dat individul a încercat să-l lovească pe poliţist în cap, însă acesta a reuşit să pareze lovitura. Toate persoanele care au fost de faţă au fost ameninţate cu moartea, iar individul a încercat să le lovească. Poliţiştii au chemat la faţa locului o Ambulanţă, pentru a-l transporta pe bărbat la Secţia de Psihiatrie.

Poliţistul şi-a scos ieri certificat medico-legal din care rezultă că a suferit leziuni care necesită 3-4 zile de îngrijii medicale.

Faptele comise de bărbat sunt confirmate de mai mulţi martori, dar şi prin imaginile video din staţia CFR.

 

A declarat că a băut alcool după mulţi ani şi nu a mai ştiut de el

Ieri, după ce şi-a revenit din beţie, bărbatul de 47 de ani şi-a schimbat brusc atitudinea. Surse judiciare au mărturisit că nu au mai găsit nimic în comun între bărbatul liniştit de ieri şi cel foarte recalcitrant din ziua anterioară.

Mirel Nicolae Uhliuc şi-a pus atitudinea pe seama consumului de alcool. El a spus că, fiind închis, nu a consumat alcool de ani de zile, şi, revenit în libertate, nu a mai realizat ce face după ce a băut. Având în vedere că acesta era eliberat condiţionat, cu rest de pedeapsă, ceea ce i-ar fi impus o conduită exemplară, fapta de miercuri seară îl va costa mai mult ca sigur foarte mult. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eliberat din închisoare de o zi, a făcut scandal şi a agresat mai multe persoane, inclusiv un poliţist.
 Vizualizări articol: 3714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Eliberat din închisoare de o zi, a făcut scandal şi a agresat mai multe persoane, inclusiv un poliţist3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Kașa cu miere și scorțișoară (hrișcă cu lapte) Este un mic-dejun rusesc, foarte simplu, sănătos și hrănitor, preparat cu hrișcă și lapte. Este deosebit de sățios și conferă energie și bună dispoziție. Poate fi consumat și de diabetici, dacă medicul le permite (eventual neîndulcit, pentru... Citeşte