Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2016 - Anul XXI, nr. 77 (6190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


A turbat Năstase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am văzut şi ziua când marea piftie care poartă numele Adrian Năstase s-a usturoiat mult peste limita admisă, până a turbat de-a dreptul. Sătul să tot fie ţinta lui Radu Banciu, care râde de el şi de tot neamul lui cu orice ocazie şi din orice poziţie, fostul tartor al ţării ne-a arătat că nu degeaba a trecut prin înalta educaţie a puşcăriei. Să-l ascultăm în ce manieră i s-a adresat lui Banciu de pe blogul personal, că nu s-a mai văzut puşcăriaş serios fără blogul din interiorul căruia îşi exersează libertatea de exprimare.

„Bă, jigodie, de patru ani mă insulţi şi îmi jigneşti familia – soţia, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceauşescu. Probabil că ai pitici pe creier, încearcă, bă, şi cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, în viaţă ca să mă judeci pe mine şi pe alţii? Ai numărat biciclete la un ziar? Şi acum te ţine Oancea pe post de maimuţă la televizor în fiecare seară? Strângi ziua mizeria din tabloide şi-o verşi apoi, pe sticlă, bă, gunoiule? Asta numeşti tu jurnalism?”

L-aţi ascultat pe Adrian Năstase, profesor universitar conducător de doctorate, fost prim-ministru. Fost - şi, sper din toată inima -, viitor puşcăriaş. Încă vreo pagină pe blogul lui, o ţine tot aşa, concluzionând în final că „de asta a ajuns ţara asta în situaţia în care este. Din cauza unor nemernici ca tine.”

Eu aş zice că ţara asta a ajuns cum a ajuns mai curând din cauza unora ca Bombonel, care şi-a furat ţara, în loc s-o servească. Nu Banciu e vinovat, că Banciu n-a fost nici ministru, nici preşedinte al senatului, nici primar al Bucureştiului.

Şi mai e ceva. Oricât de mult ar da vina pe Banciu, Năstase se insultă singur prin textul său. Se insultă de mii de ori mai eficient. Un om inteligent nu i-ar fi răspuns lui Banciu. L-ar fi ignorat. Pe când aşa... Ce limbaj, cât agramatism! S-ar putea ca, în urma acestei scrieri de client de birt cu patru clase, Năstase să primească o invitaţie de aderare la celebrul Clan al Cordunenilor. Acolo e locul lui.

Năstase îl numeşte „maimuţă” pe Banciu. Mă întreb dacă lui i-ar conveni să fie numit „cioară” de Banciu, ca aluzie la etnia sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A turbat Năstase.
 Vizualizări articol: 2190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 12 voturi
A turbat Năstase3.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Kașa cu miere și scorțișoară (hrișcă cu lapte) Este un mic-dejun rusesc, foarte simplu, sănătos și hrănitor, preparat cu hrișcă și lapte. Este deosebit de sățios și conferă energie și bună dispoziție. Poate fi consumat și de diabetici, dacă medicul le permite (eventual neîndulcit, pentru... Citeşte