Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2016 - Anul XXI, nr. 39 (6152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Mişcarea Populară Suceava şi-a anunţat candidaţii de primar din 33 de localităţi ale judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat ieri numele candidaţilor acestui partid pentru funcţiile de primar din 33 de localităţi din judeţ. Printre aceştia, Corneliu Popovici a declarat că actualul primar PNL al comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, va candida pentru un nou mandat din partea Mişcării Populare. Popovici a spus că pe lângă Ioan Bogdan Codreanu, din partea Mişcării Populare vor candida şi actualul viceprimar din Pojorâta şi încă 10 consilieri locali ai PNL din această comună. „Am discutat cu echipa PNL de la Pojorâta cu privire la alegerile locale şi cu permisiunea lor pot să anunţ că ei sunt dispuşi să se alăture Mişcării Populare şi să candideze din partea partidului nostru. Este un gest pe care îl apreciez, pentru că au fost alături de Mişcarea Populară încă de la început şi sunt susţinători vehemenţi ai lui Traian Băsescu”, a spus preşedintele Mişcării Populare Suceava. El a subliniat că în zona de munte a judeţului Suceava începe să se creeze „un val al Mişcării Populare pro-Băsescu”, adăugând că Pojorâta nu va fi singura localitate în care liberalii vor veni alături de acest partid, nemulţumiţi de fuziunea dintre PDL şi PNL.

Făcând referire la cei 33 de candidaţi pentru funcţiile de primar, Corneliu Popovici a spus că aceştia au fost validaţi de Consiliul Judeţean al Mişcării Populare, urmând ca săptămâna viitoare să fie validate alte aproape 28 de candidaturi. „O medie de vârstă a candidaţilor noştri ar fi de 33-34 de ani, o vârstă oprimă pentru a se implica în administraţia locală. Candidaţii noştri sunt oameni pregătiţi, cu studii şi care vor o schimbare a actualei administraţii publice locale”, a arătat Corneliu Popovici.

El a spus că celelalte 32 de localităţi în care Mişcarea Populară şi-a desemnat candidaţii sunt Bălăceana – Georgel Grosu, Bălcăuţi – Jaerzinio Fraseniuc, Brodina – Vasile Popescu, Boroaia – Bogdan Drăniceru, Baia – Constantin Gogu, Calafindeşti – Vasile Lăzurcă, Comăneşti – Ilie Strugaru, Dărmăneşti – Viorel Robciuc, Dorneşti – Sandu Daneliuc, Drăguşeni – Vasile Cepoi, Dumbrăveni – Velu N. Chirică, Dolheşti – Petru Titianu, Fântânele – Vasile Crihan, Forăşti – Constantin Floria, Frătăuţii Vechi – Ciprian Covaşă, Fundu Moldovei – Cristian Vancea, Hârtop – Gheorghe Ignat, Marginea – Mihai Macovei, Panaci – Andreea Niga, Preuteşti – Dan Dumitru, Şcheia – Ioan Scotniţchi, Şerbăuţi – Vasile Rebenciuc, Stroieşti – Ionuţ Moroşanu, Suceviţa – Gheorghe Cazacu, Siminicea – Gheorghe Romaniuc, Todireşti – Constantin Julei, Vama – Dorin Istrate, Vicovu de Jos – Ionel Pleşca, Voitinel – Ioan Hura, Vadu Moldovei – Dorel Gorovei, Volovăţ – Gavril Covali şi Vultureşti – Constantin Gabor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mişcarea Populară Suceava şi-a anunţat candidaţii de primar din 33 de localităţi ale judeţului.
 Vizualizări articol: 6446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 8 voturi
Mişcarea Populară Suceava şi-a anunţat candidaţii de primar din 33 de localităţi ale judeţului4.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulete de cașcaval Un aperitiv delicios nu trebuie neapărat să fie complicat de preparat. Buletele de cașcaval încântă mesenii de toate vârstele, arată bine, necesită doar câteva ingrediente și mai puțin de o oră de muncă plăcută.Avem nevoie... Citeşte