Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2016 - Anul XXI, nr. 39 (6152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Suceava

Corneliu Popovici consideră că marele PNL s-a transformat în PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Mişcării Populare, Corneliu Popovici, consideră că marele PNL s-a transformat, la Suceava, în PDL. Corneliu Popovici a precizat că acest lucru a fost demonstrat de evenimentele de săptămâna trecută, respectiv numirea senatorului Gheorghe Flutur în funcţia de preşedinte unic al PNL Suceava, precum şi desemnarea actualului primar Ion Lungu drept candidat pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ, anunţuri făcute de secretarul general al liberalilor, Ilie Bolojan.

„Văd că formula care a pierdut alegerile în 2012 s-a reinventat astăzi la Suceava şi vrea să le câştige în 2016. Dar până la urmă e treaba lor să decidă cum să se prezinte”, a spus Popovici. El a adăugat că ceea ce l-a „supărat foarte tare” săptămâna trecută a fost că în timp ce copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga aclamau la nivel naţional criteriile de integritate ale partidului, la Suceava, secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a inventat un nou slogan al liberalilor, şi anume „la mari partide noi, tot noi”.

Pe de altă parte, Corneliu Popovici a ţinut să facă un apel la sucevenii care l-au preferat drept candidat pe Ioan Balan pentru Primăria Suceava în sondajul realizat de PNL să-şi îndrepte opţiunea de vot către candidatul Mişcării Populare pentru fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Marian Andronache. Popovici a estimat că numărul acestor suceveni ar fi de circa 20.000, subliniind că aceştia îşi vor regăsi dorinţele în programul electoral al lui Marian Andronache.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici consideră că marele PNL s-a transformat în PDL.
 Vizualizări articol: 2111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Corneliu Popovici consideră că marele PNL s-a transformat în PDL3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulete de cașcaval Un aperitiv delicios nu trebuie neapărat să fie complicat de preparat. Buletele de cașcaval încântă mesenii de toate vârstele, arată bine, necesită doar câteva ingrediente și mai puțin de o oră de muncă plăcută.Avem nevoie... Citeşte