Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2016 - Anul XXI, nr. 39 (6152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De la fotbal adunate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă semnalez încă o curiozitate statistică, după cea legată de numărul total al golurilor în meciurile lui Atletico Madrid. De data asta este vorba despre Bundesliga, acolo unde Borussia Dortmund încheiase turul, adică 18 etape, numai cu peste 1,5 la total goluri/meci. Ei bine, chiar dacă a început anul în aceeaşi cheie, fosta echipă a lui Klopp a bifat în ultimele două etape primul 0-0 şi primul 1-0! Să urmeze oare şi un 0-1, la Leverkusen? În treacăt, să consemnăm uşuraţi şi prima înfrângere a zeilor din Olymp(iacos), eroi fiind nişte muritori de rând de la AEK Atena. Să fie o simplă coincidenţă iminenţa meciului cu Anderlecht din Liga Europa?

Ieşind din registrul statistic, s-au întâmplat multe lucruri interesante de-a latul continentului. În Anglia au fost derby-uri încrucişate între echipele de pe locurile de Liga Campionilor. Manchester City a ieşit cu 0 puncte după dubla cu Leicester şi Tottenham, un indiciu despre cum vor decurge lucrurile la City după anunţarea lui Guardiola ca viitor antrenor. Unii jucători ştiu că nu mai au viitor acolo şi se vor mărgini la a-şi ridica salariul cu riscuri minime. Arsenal a avut noroc chior taman cu băieţii de la Leicester, reuşind să întoarcă scorul în ultimele secunde. Devine pasionantă lupta aceasta din Premier, nici nu mai ştiu cu cine să ţin, căci iat-o cu şanse reale şi pe Tottenham (doar două titluri, în ’51 şi ’61!).

În schimb, rotaţia cadrelor se pare că nu va funcţiona în Italia, acolo unde Juve vine de departe şi omoară orice speranţă. Păcat pentru Napoli, suporterii, mai ales cei tineri, ar fi meritat un nou Lo Scudetto, după cele două din era Maradona.

Închei cu Primera, acolo unde Barcelona îmbină eficienţa cu spectacolul. Şiragul de mecuri fără înfrângere e deja de record şi cine ştie unde se va opri, iar penalty-ul “ratat” de Messi în favoarea lui Suarez a fost cireaşa de pe un tort ornat cu “braziliana” lui Neymar sau cu driblinguri ireale pe linia de corner. Interesant bilanţul lui Suarez la acest set reuşit de Barcelona: 3 goluri le-a semnat, la alte două a pasat, iar la lovitura liberă a lui Messi a fost faultat!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De la fotbal adunate.
 Vizualizări articol: 1408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
De la fotbal adunate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulete de cașcaval Un aperitiv delicios nu trebuie neapărat să fie complicat de preparat. Buletele de cașcaval încântă mesenii de toate vârstele, arată bine, necesită doar câteva ingrediente și mai puțin de o oră de muncă plăcută.Avem nevoie... Citeşte