Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2015 - Anul XX, nr. 283 (6095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Cătălin Miron: „Vreau să fac echipă cu tinerii din Rădăuţi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi, a mărturisit că se simte vinovat şi el pentru exodul tinerilor de valoare din această zonă a ţării. În opinia lui Cătălin Miron, tot mai mulţi tineri dintre cei cu care a discutat, dar şi dintre cei care transmit mesaje pe diverse căi de comunicare, au un sentiment de inutilitate socială, iar acesta este unul din motivele pentru care aleg să plece către alte zări.

„Oare cât este vina lor şi cât este vina noastră că se întâmplă acest lucru? Ce s-a făcut în Rădăuţi în ultimii 10 sau chiar 20 de ani pentru tineri? Nu s-a făcut nimic. Tinerii, în general, nu merg la vot şi atunci pragmatismul rece al celor care au stăpânit practic acest oraş nu i-a mai luat în calcul. Au gândit şi creat un sistem care funcţionează de 25 de ani doar în favoarea lor. Nu le pasă de tineri, de necazurile lor, de speranţele lor. Nu cred că s-a gândit cineva din cei care au condus oraşul că tinerii au nevoie de locuri de muncă şi că şi ei pot face ceva pentru crearea acestor locuri de muncă”, sună rechizitoriul lui Cătălin Miron la adresa celor care au condus Rădăuţiul în ultimii ani, dar au ignorat voit nevoile legitime ale unei întregi categorii.

Pentru a elimina aceste discrepanţe, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi vine cu un proiect ambiţios, în care tinerii trebuie să joace un rol important în dezvoltarea oraşului.

„În proiectul meu pentru Rădăuţi este şi construirea unui complex sportiv care să cuprindă un nou stadion de minim cinci mii de locuri, o sală de sport polivalentă, un bazin de înot, terenuri de sport multifuncționale. Ei, cei care au condus oraşul, spun că acest lucru nu este posibil. Da, într-adevăr, ei nu pot, pentru că hoţii nu ştiu să construiască. Hoţii ştiu doar să fure. Ei, în 25 de ani,  au <reuşit> doar să dea cu var Casa de Cultură. Dar o mână de oameni a construit în Rădăuţi 1.500 de apartamente. Eu vreau să fac echipă cu aceşti tineri. Nu vreau să fac echipă cu văruitorii Casei de Cultură. Nu vreau să fac echipă cu cei care-i alungă pe tineri din oraş. Neputinţa lor a distrus oraşul, dar cu toate acestea ei mai vor Cooperativa politică funcţională, care să poată fi folosită doar în interes propriu”, a conchis Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Vreau să fac echipă cu tinerii din Rădăuţi”.
 Vizualizări articol: 1926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălin Miron: „Vreau să fac echipă cu tinerii din Rădăuţi”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz umplut (de post) Mai puțin cunoscut decât sărmăluțele și ardeii umpluți, prazul burdușit cu umplutură de orez, verdețuri și condimente este cel puțin la fel de gustos și consistent.Avem nevoie de:3 fire de praz cât mai gros, o cană de orez cu bob rotund,... Citeşte